PIL OG BUE PARK

TrollAktiv har en fantastisk pil og bue park, omringet av store og majestetiske furu og bjørketrær.

Vi har over 20 forskjellige “3D dyrearter ” av stivt skum (hjort, ulv, gaupe, bjørn, rev…) I tillegg har vi skumfigurer som er til treningsformål på hver stasjon.
 
Denne aktiviteten er en morsom konkurranse preget aktivitet som passer for hele familien, grupper eller barnebursdag. Det er lagt opp til forskjellige mål for voksne og barn. Familier kan leie utstyr på stedet.

Spar penger online

Husk du spare kr 30 per person ved å booke på nett!

Vi anbefaler

Kombinerer denne aktivitet med en hjemmelagt pizza!

Opplever gleden av å mestre teknikker og treffe mål

Denne aktiviteten krever fokus, konsentrasjon og en viss grad av fysisk koordinasjon.

Denne aktiviteten krever fokus, konsentrasjon og en viss grad av fysisk koordinasjon. Gjennom å lære å håndtere buen og sikte på målet, utvikler deltakerne ikke bare tekniske ferdigheter, men også mentale styrker som tålmodighet og selvdisciplin.

Bue og pil-aktiviteter passer for folk i alle aldre og ferdighetsnivåer, og gir en unik kombinasjon av utfordring, mestring og moro. Denne aktiviteten gir deltakerne ikke bare muligheten til å forbedre seg teknisk, men også til å nyte naturen og oppleve spenningen ved å treffe målet.

Det utstyr vi bruker

Alle som klatrer i pil og bue aktiviteten må benytte sikkerhetsutstyret som deles ut.

Ofte stillede spørsmål

Veibeskrivelse

Evje Klatrepark ligger sentralt plassert midt på Sørlandet. Du finner oss 5 km nord for Evje, omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje. Se veibeskrivelse i Google Maps

Parkering

Det finnes gode parkeringsmuligheter hos TrollAktiv. Vi tilbyr gratis parkering for alle besøkende i klatreparken.

Alle besøkende oppfordres til å ta med:

  • Gode joggesko (sandaler tillates ikke)
  • Komfortabelt tøy
  • Hårstrikk hvis du har langt hår

Utover dette trenger du ikke å ta med eget utstyr. Alle besøkende får utlevert sikkerhetssele og hjelm. 

Omkring 1-2 timer.

Egenerklæring

  • At jeg / vi er over 120cm.
  • At jeg / vi ikke har noen medisinske tilstander inkludert skade, sykdom eller graviditet som kan sette meg selv / andre i fare under deltagelse i aktivitetene.
  • At jeg / vi ikke er under påvirkning av alkohol eller andre rusmidler mens jeg / vi deltar på aktivitetene.
  • At jeg / vi vil følge alle instruksjonene gitt i orienteringer og sikkerhetsforedrag fra instruktører og andre ansatte hos TrollAktiv AS.
  • TrollAktiv Drift AS forbeholder seg retten til å foreta endringer eller avbryte aktiviteter på grunn av ekstreme værforhold eller andre uforutsette hendelser.
  • Turer kan i unntakstilfeller avlyses eller endre starttid dersom vi ikke har det nødvendige antall deltakere før aktivitets start.
  • Før bestilling må våre kunder sørge for at de leser informasjonen om våre krav til: Alder/høyde, fysisk helse etc. som nevnt ovenfor. Ring +47 37 93 11 77 hvis du har spørsmål.