Fasiliteter

TrollAktiv har de siste 28 årene utviklet seg til et multifunksjonelt aktivitetssenter.

LEK OG MORO - avkobling og utforsking

Gjennom hele sommeren tilbyr vi program med aktiviteter som må bookes. Lekeplassen og ballbanene derimot, gir mulighet for lek uten noe form for booking og planlegging.

La barna styre og ufolde seg – og stifte nye vennskap!

Vi har baner for fotball, volleyball og basketball, samt bordtennis og minigolf. Ellers har vi sportssimulator, sykler og kanoer til utleie, som kan gjennomføres som en kveldssaktivitet på egenhånd uten noe videre planlegging og behov for instruktør.

Lekeplass og Hoppeputa

Lekeplassen vår er en ideell oppholdsplass for barna!

Minimum alder er fem år, og det anbefales at enten eldre barn eller en voksen kan se til. Lek på eget ansvar.

TRAMPOLINE & MINI GOLF

Trampolinen kan brukes mellom 09:00 – 21:00. 

Veldig populært hos barna! 

*I trampolineområdet gjelder gitte regler. 

SLAKKLINE OG hengekøyer

Rundt om på området finner dere slakkliner og hengekøyer – for den aktive som vil teste ut balansen, eller den som bare vil nyte roen med ei god bok. 

oppholdsrom

Vi har tre flerbruksbygninger.

Den største flebruksbygningen, og den med enklest standard, er Trollstua. Den kan romme opptil 100 personer og blir oftest brukt av grupper som overnatter i lavvo. Her lages alle måltidene på et fullt utstyrt kjøkken, og både grilltønner og bålplass er like i nærheten.

Olavsbu kan romme opptil 60-70 personer og er ideell for firmaer som vil holde møter/konferanser. Ellers er Olavsbu gjerne brukt av grupper til middag, lunsj eller diverse feiringer.  

Eivindsbu er en koselig liten bygning med plass til 30 personer. Her har vi og installert en god peis hvor du kan varme deg på en kald dag mellom aktivitetene.

gJESTERKJØKKEN

Vi har fire gjestekjøkken på området, i tillegg til gode muligheter for grilling.