UTDRIKNINGSLAG

Vi Skreddersyr deres drømmedag!

Er du i gang med planleggingen av brudens/brudgommens drømmedag? 

Som forlover er det mye å tenke på og mye som skal ordnes før utdrikningslaget. TrollAktiv har flere års erfaring med å arrangere utdrikningslag, og vet at dere ønsker å utnytte tiden dere har til rådighet. 

La oss skreddersy deres drømmedag – vi lover dere action, mestring og minner for livet! 

Pakkeforslag

Vi på TrollAktiv har lang erfaring med utdrikningslag og har derfor mange gode aktivitetspakker å tilby, både med og uten matservering.

Nedenfor kan du se de ulike pakkeforslagene.

Dette er bare en mal, vi kan sette sammen aktivitetene du ønsker. Har du spørsmål om noe eller annet du lurer på, send meg gjerne en forespørsel!

Kl 10:00-12:00: Paintball  

Kl 12:00-15:00: Rafting

Kl 15:00-16:00: Pizza

Kl 10:00-13:00: Klatrepark  

Kl 13:00-16:00: Rafting

Kl 16:00-17:00: Pizza

Kl 10:00-12:00: Escaperom (2x lag)  

Kl 12:00-14:00: Pil og bue (2x lag)

Kl 14:00-15:00: Pizza

I vårt escaperom kan dere være opp til 8 personer.   

Hvis dere er en gruppe på 10 personer vil vi dele dere opp i lag på 5 personer.   

Den ene gruppen på 5 personer vil gjøre 1t pil og bue mens den andre gruppen gjør 1t escaperom og deretter vil gruppene bytte stasjoner.

Overnatting

Vi har samarbeid med camping, hoteller og leiligheter.

Alternativ 1: Revsnes Hotell

Alternativ 2: Dølen Hotell

Alternativ 3: Evje Apartments

Alternativ 4: Neset camping

Ofte stillede spørsmål

Vi får besøk av klasser og skoler fra hele landet. Det finnes mange måter å komme seg til TrollAktiv på. Noen benytter rutebuss, andre leier buss, mens enkelte foretrekker å kjøre bil. Vi har lang erfaring med planlegging av reiser til TrollAktiv, og hjelper dere gjerne med å finne den beste reiseruten og transportmåten. Les mer om reisen til TrollAktiv Planlegg kjørerute i Google Maps

Sikkerhet har alltid vært et viktig tema hos TrollAktiv.  Vi legger til rette for at dere skal ha en trygg og god opplevelse når dere besøker oss.

Hos TrollAktiv har vi gode og tydelige sikkerhetsrutiner.

Les mer her: SIKKERHET

Aktiviteter hos TrollAktiv AS. Jeg bekrefter at:

• Jeg / vi vil følge alle instruksjonene gitt i orienteringer og sikkerhetsforedrag fra instruktører og ansatte hos TrollAktiv AS.

• Jeg / vi erklærer at jeg / vi ikke har noen medisinske tilstander inkludert skade, sykdom eller graviditet som kan sette deg eller andre i fare under deltagelse i aktivitetene.

• Jeg / vi erklærer at jeg / vi ikke er under påvirkning av alkohol eller andre rusmidler mens jeg / vi deltar på aktivitetene.

GENERELLE BETINGELSER

• TrollAktiv Drift AS forbeholder seg retten til å foreta endringer eller avbryte aktiviteter på grunn av ekstreme værforhold eller andre uforutsette hendelser.

• Turer kan i unntakstilfeller avlyses eller endre starttid dersom vi ikke har det nødvendige antall deltakere før aktivitets start.

• Før bestilling må våre kunder sørge for at de leser informasjonen om våre krav til: Alder/høyde, fysisk helse etc. Ring +47 37 93 11 77 hvis du har spørsmål.

ONLINE BOOKING BETINGELSER OG AVBESTILLINGSGEBYR

*Gjelder ikke ungdommsgrupper og bestillinger over Kr. 10,000,- (se på ordrebekreftelse for avbestillingsgebyrer)

• Vi aksepterer følgende kredittkort – VISA, MASTER

• Bestillingen er bindende ved betaling, med bekreftet godkjent transaksjon. Vennligst skriv ut bekreftelsen for bevis på transaksjon.

• Avbestilling 2 uker eller mer før avtale, refunderer vi 80% av totalprisen.

• Avbestilling 2 uker – 24 timer før avtalen, refunderer vi 50% av totalprisen.

• Avbestilling mindre enn 24 timer før avtalen, refunderer vi 0% av totalprisen.

• Avbestilling på grunn av sykdom/skader som kan bekreftes av legeerklæring, vi refunderer 90% – uansett tidspunkt for avbestilling. 

• Avbestilling av TrollAktiv Drift AS – Vi kan tilby en alternativ aktivitet eller 100% refusjon av totalprisen.

• For å kansellere ber vi deg om å sende bestillingsbekreftelsen via post eller e-post til TrollAktiv Drift AS. Vennligst oppgi bankkontonummer og kontaktinformasjon for tilbakebetaling.

Det skal være ro kl 23:00. Det til hensyn/sikkerhet for dere selv i forhold til aktivitetene dere skal ut på neste dag, samt andre gjester og vertsfamilien som bor på stedet.

Vi har avfallsstasjoner ute på området. Stasjoner for pant, plast, papp, glass/ metall og restavfall. Spør oss gjerne hvor dere kan kaste dette. 

Dusj. Det koster kr 10,- for 3 min varmt vann.

Paintball kr. 100,-

Våtsko leie kr. 30,- pr par, Håndkle kr. 30,-

BMX sykkel/Scooter kr. 250,- 

Leie av våtsko 

Til vannaktiviteter. Det er mulig å leie våtsko (neoprene sokk) for kr 30,- pr vann aktivitet. Hvis dere ikke ønsker å leie disse er det lurt å ta med et par gamle joggesko som brukes til vannaktivitetene.

Alle gjenstander som blir funnet i TrollAktiv blir registrert med dato når de er levert inn, og oppbevares i resepsjon. Alle verdigjenstander blir levert til politiet i Evje en gang årlig, ca. 15. november. Alt annet hittegods blir oppbevart hos oss i 14 dager. Deretter blir det hentet og sortert. Verdiløse ting blir kastet. Klær, sko, leker etc. blir samlet opp og sendt til barnehjem (som oftest i Brasil).

*Vi har ikke kapasitet å sendepakke.

TrollAktiv ligger sentralt på Sørlandet, 5 km fra Evje i naturskjønne Setesdalen.

Du finner oss omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje.

Se veibeskrivelse i Google Maps