TROLLPIZZA

LILLE ITALIA - PÅ TROLLAKTIV!

nAPOLITANSK PIZZA

Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza bakt i steinovn. På TrollAktiv får du nyte nettopp dette.

Deigen er hevet i 48 timer, er lett og luftig, og bakt i steinovn på 600 grader i 90 sekunder. Det er det som gir den nydelige smaken og crispen. 

Velg din favorittopping fra vår meny, og nyt i vår koselige uterestaurant med italiensk atmosfære, eller ta med! 

ÅPNINGSTIDER

TrollPizza er åpen hver dag fra 1.juni til 8.august, mellom 1200-2100. 

Ellers i året er det åpent for grupper på forespørsel. 

Osteverkstedet

Osteverkstedet er et lite ysteri som ble etablert i 2013, av Andrea Maggioni. Maggioni er fra Milano i Italia. Han har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har erfaring fra et ysteri i Puglia sør i Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria) og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster, med norsk melk fra en lokal gård i Lillesand. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer. Mer kortreist og ekte italiensk ost finner du knapt!