TrollAktiv er stolt av å servere Italiensk pizza.

neapolitan pizza

Det er mye som kalles pizza, men det er ingenting som kan måle seg med ekte italiensk pizza stekt i steinovn.

Det er deigen som gir pizzaen den helt ekte italienske teksturen og smaken. Pizzadeigen er lett å jobbe med som igjen gir en tynn og luftig pizza.

Velg din favoritt topping og nyt din smakfulle italienske pizza hos oss eller takeaway.

Hevet 48t og bakt i steinovn.

ÅPNINGSTIDER

 

*Åpent i høysesong 12:00 – 19:00. 1. juni – 8. august.

Åpent hele året for grupper. Må forhåndsbestilles.

 

Osteverkstedet

Småskala ysteri startet i 2013 av Andrea Maggioni, opprinnelig fra Milano i Italia. Andrea har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har jobbet på ysteri i Puglia i Sør-Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria), og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon, med norsk melk. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer, melken er helten og får spille hovedrollen på Osteverkstedet. Sørlandsk Mozzarella bader for eksempel bare i rent Lillesandsvann.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster.

Vi yster ikke store volum, dette gjør produksjonen fleksibel og det kan ystes ut ifra etterspørsel. Vi gjør alt vi kan for å skåne naturen, og bruker derfor så lite emballasje som mulig.

Ysteriet ble startet i et oppussede verkstedshaller i en nedlagt bensinstasjon, navnet kom derfor av seg selv!

Sørlandsk melk har masse smak og melken lages av kuer som bor hos Johan Isak Tveit. Osteverkstedet har nylig flyttet inn i nytt flott ysteri på gården hans, dette gir enda ferskere melk og fantastisk smak til ostene med sitt karakteristisk særpreg.

Ostene blir aldri helt like, melken endrer seg etter sesong. Størrelse og form på Sørlandsk Mozzarella kan og vil variere litt fordi de er håndlagde.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.