TrollPizza
LILLE ITALIA - PÅ TROLLAKTIV!
NAPOLITANSK PIZZA
Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza bakt i steinovn. På TrollAktiv får du nyte nettopp dette, om du er overnattingsgjest, lokal eller forbifarende!
Deigen er laget og hevet 48 timer før steking, er lett og luftig, og bakt i steinovn på 600 grader i 90 sekunder. Det er det som gir den nydelige smaken og crispen!
Velg din favorittopping fra vår meny, og nyt i vår koselige uterestaurant med italiensk atmosfære, eller ta med!
TrollPizza er åpen hver lørdag og hver dag fra 25.juni til 8.august, mellom 13:00-21:00.
Ellers i året er det åpent for grupper på forespørsel.
MENY
Tomatsaus, basilikum & mozzarella
Tomatsaus, mozzarella & pepperoni
Tomatsaus, mozzarella, ruccola & n’duja (sterk salami pesto fra sør italia)
Tomatsaus, basilikum, mozzarella, spekeskinke & ruccola toppet med balsalmico
Tomatsaus, mozzarella & skinke
Tomatsaus, mozzarella, sjampingjon, løk, paprika & ruccola
is bar
Tradisjonell eller italiensk iskrem – ja takk begge deler?
Is hører med på varme sommerdager. På TrollAktiv kan du enkelt og greit gå å forsyne deg dagen lang, enten om det er fra vår One Shot maskin med et bredt utvalg av smaker eller vår innbydende disk med Hennig Olsen Is.
Finn din favoritt, bestill og forsyn deg selv!
OSTEVERKSTEDET
Osteverkstedet er et lite ysteri som ble etablert i 2013, av Andrea Maggioni. Maggioni er fra Milano i Italia. Han har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har erfaring fra et ysteri i Puglia sør i Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria) og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon.
Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster, med norsk melk fra en lokal gård i Lillesand. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer. Mer kortreist og ekte italiensk ost finner du knapt!
