TrollPizza

LILLE ITALIA - PÅ TROLLAKTIV!

NAPOLITANSK PIZZA

Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza bakt i steinovn. På TrollAktiv får du nyte nettopp dette.

Deigen er hevet i 48 timer, er lett og luftig, og bakt i steinovn på 600 grader i 90 sekunder. Det er det som gir den nydelige smaken og crispen. 

Velg din favorittopping fra vår meny, og nyt i vår koselige uterestaurant med italiensk atmosfære, eller ta med! 

TrollPizza er åpen hver lørdag og hver dag fra 25.juni til 8.august, mellom 13:00-21:00. 

Ellers i året er det åpent for grupper på forespørsel. 

PIZZA MENY

tomatsaus, basilikum, mozzarella

tomatsaus, mozzarella, pepperoni

tomatsaus, mozzarella, ruccola, sterk salami pesto fra sør italia

tomatsaus, basilikum, mozzarella, spekeskinke, ruccula, balsalmico

tomatsaus, mozzarella, skinke

tomatsaus, mozzarella, sjampingjon, løk, paprika, ruccola

OSTEVERKSTEDET​

Osteverkstedet er et lite ysteri som ble etablert i 2013, av Andrea Maggioni. Maggioni er fra Milano i Italia. Han har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har erfaring fra et ysteri i Puglia sør i Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria) og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster, med norsk melk fra en lokal gård i Lillesand. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer. Mer kortreist og ekte italiensk ost finner du knapt!

is bar

Tradisjonell eller italiensk iskrem – ja takk begge deler?

Is hører med på varme sommerdager. På TrollAktiv kan du enkelt og greit gå å forsyne deg dagen lang, enten om det er fra vår One Shot maskin med et bredt utvalg av smaker eller vår innbydende disk med Hennig Olsen Is.

Finn din favoritt og forsyn deg selv!