TROLL PIZZA

Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza bakt i steinovn!

Deigen er laget og hevet 48 timer før steking, er lett og luftig, og bakt i steinovn på 600 grader i 90 sekunder.  Det er dette som gir den nydelige smaken og fantastiske crispen! Det hele er veldig enkelt.

1. Velg din favorittopping fra vår meny!

2. Nyt den italienske atmosfæren i vår restaurant midt i vakre Setesdal, eller ta pizzaen med!

Hver dag fra 25 juni til 8 august fra kl 13:00-20:00. Ellers i året er det åpent for grupper etter forespørsel.

Meny

*På alle våre pizza kan du legge til en Buratta fra Osteverksted​ 80,- eller N´duja 50,-

Tomatsaus, basilikum & mozzarella

G, M

Tomatsaus, mozzarella & pepperoni

G, M

Tomatsaus, mozzarella, ruccola & n’duja (sterk salami pesto fra sør italia)

G,M

Tomatsaus, basilikum, mozzarella, spekeskinke & ruccola toppet med balsalmico

G,M

Tomatsaus, mozzarella & skinke

G,M

Tomatsaus, mozzarella, sjampinjong løk, paprika

G,M

På italiensk betyr pizza diavola «djevelens» pizza.

G,M

Deigen er stekt med litt olivenolje og etterpå brettet og fylt med fersk burrata, spekeskinke, tomater og ruccula.

G,M

(G) Gluten (M) Melk (S) Skalldyr (B) Bløtdyr (F) Fisk (SE) Sennep (SEL) Selleri (SO) Soya (N) Nøtter (E) Egg (SU) Sulfitt  (SF) Steinfrukt  

*Grupper på over 10 personer kan bestille «sharing pizza» hvor pizzakokk velger hva dere får servert

Is

Tradisjonell eller italiensk iskrem - ja takk begge deler?

Is hører med på varme sommerdager. På TrollAktiv tilbyr vi et bredt utvalg av spennende smaker av våre italienske OneShot iskremer. Er dere mer tradisjonelle har vi selvfølgelig en innbydende disk med Hennig Olsen Is.

Finn din favoritt!

Osteverksted

Osteverkstedet er et lite ysteri som ble etablert i 2013, av Andrea Maggion.

Maggioni er fra Milano i Italia. Han har sin osteutdanning fra Nord-Italia og har erfaring fra et ysteri i Puglia sør i Italia. Han har tatt med seg de beste oppskriftene fra Mimmo, en lokal ostemaker i Oria (Manduria) og yster for hånd etter gammel italiensk tradisjon.

Osteverkstedet fokuserer først og fremst på produksjon av ferske italienske oster, med norsk melk fra en lokal gård i Lillesand. Ostene er helt uten konserveringsmidler eller unødvendige tilsetningsstoffer. Mer kortreist og ekte italiensk ost finner du knapt!