SIKKERHET

Sikkerhet har alltid vært et viktig tema hos TrollAktiv. Etter mange års erfaring er vi en solid og trygg aktivitetsbedrift hvor sikkerheten alltid kommer først.

TrollAktiv er ledende innen utvikling av sikkerhetssystemer for utendørsaktiviteter og i 2016 var vi den første Norske aktivitets leverandør som ble anerkjent med Adventure Mark sertifiseringen. 

Ledelsen på TrollAktiv er alle profesjonelle frilufts instruktører/guider. Vi har over 30 års bransjeerfaring i utendørs aktiviteter samt kundebehandling. Sommersesongen vår kan  strekke seg fra april til november. Vi ser mangfoldet og verdien vi får gjennom å ansette profesjonelle instruktører, av begge kjønn, fra hele verden.

Vi får mange svært positive tilbakemeldinger rettet mot våre ansatte, ord som motiverende, entusiastisk, inkluderende og sikkerhetsbevisst er jevnlig tilbakemelding vi mottar. Vi elsker jobben vår, og det synes at den tas seriøst! 

Engelsk er felles arbeidsspråk hos TrollAktiv. Mange av våre skolegrupper har da muligheten til å forbedre  skoleengelsk ved å kommunisere med våre vennlige og morsomme instruktører. TrollAktiv bidrar  med dette muligheten til å utvikle språkkunnskapene til elevene.