Evje Klatrepark

Evje Klatrepark er en morsom og utfordrende klatrepark bare 1 time fra Kristiansand og Arendal.

Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre lufting zip-liner mellom tretoppene. Garantert moro for både store og små!

Hos Evje Klatrepark finner du et bredt utvalg klatreløyper og spennende utfordringer. Vi benytter topp moderne sikkerhetssystemer og kan love deg en trygg og morsom opplevelse i høyden.

Klatreparken holder åpent hele året, og tilbyr klatring for enkeltpersoner og grupper. Du finner oss 5 km nord for Evje, omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

BOOK ONLINE OG SPAR KR. 30,- PR PERS!

Pris klatrepark 120cm billett

Pris kr 250 hvis du er 120 – 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Pris klatrepark 140cm billett

Pris kr 350 hvis du er over 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Klatreløypene på Evje

Klatreparken på Evje tilbyr spennende klatreløyper for store og små. I klatreløypene møter du ulike utfordringer og hindre høyt oppe mellom tretoppen.

Løypene er plassert i trær og stolper med ulike hindre og utfordringer mellom hver post. Du bør forberede deg på å både klatre, huske, balansere og kjøre zip-line!

Name
Elements
Ziplines
Length
Draugen
12
3
194m
ALV
12
3
169m
Troll
13
5
213m
Nøkkel
10
1 + FREEFALL
136m
Huldra
11
4 + FREEFALL
296m

Hvor lenge klatrer man?

Klatreløypene legger til rette for mye moro! De fleste gjestene våre klatrer i rundt 2-3 timer for å komme seg gjennom alle løypene og utfordringene.

Hva må jeg ta med selv?

Alle besøkende oppfordres til å ta med:

  • Gode joggesko (sandaler tillates ikke)
  • Komfortabelt tøy
  • Hårstrikk hvis du har langt hår

Utover dette trenger du ikke å ta med eget utstyr. Alle besøkende får utlevert

Ingen krav til klatreerfaring

Et besøk i Evje Klatrepark byr på aktiviteter og morsomme utfordringer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Du trenger ikke å ha klatreerfaring fra før – moro blir det uansett!

Alle deltakere får sikkerhetsopplæring og praktisk gjennomgang før klatringen starter, slik at du er godt forberedt uansett om du har erfaring fra før eller ei.

Mat og drikke i klatreparken

Har du høydeskrekk?

Mange synes det kan være ekkelt med høyder. Visste du at klatring i klatrepark være et godt sted å begynne for å kurere høydeskrekken?

Når du besøker oss, får du aller først en grundig gjennomgang av sikkerhetsutstyret og hvordan hver enkelt del fungerer. Vi viser deg hvordan utstyret er festet, slik at du blir trygg på at klatringen er sikker og at du er godt festet.

Når du er ferdig med opplæringen prøver du først treningsløypen, som ligger lavt over bakken. Denne treningsløypen må bestås av alle som skal klatre i klatreparken. I treningsløypen får du testet ut utstyret og klatringen i praksis, og kan prøve deg frem før du skal opp i høyden.

Vi hjelper deg gjerne med tips og triks som gjør klatringen litt mindre skummel. Vi viser deg teknikker og gir deg litt ekstra støtte og oppfølging hvis du ønsker det.

Vi har god erfaring med at klatring i trygge omgivelser i klatrepark kan være et stort steg på veien mot å kurere høydeskrekk!

Sikkerhet i klatreparken

Vi i TrollAktiv tar sikkerhet på alvor, og sørger for at ditt besøk i klatreparken er så trygt som overhodet mulig.

Klatreparken i Evje benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er trygt sikret hele veien. Du får utdelt sikkerhetsutstyr som skal brukes så lenge du deltar, og du er hele tiden festet med sikkerhetssele til vaier.

Alle våre instruktører har gyldig førstehjelpskurs, og vi har utstyr og personell for å håndtere alle små ting som kan skje. Du kan være trygg på at du får den beste hjelpen hvis et uhell skulle være ute.

Klatreparken blir årlig inspisert av en uavhengig ERCA-inspektør og Statens jernbanetilsyn.

Les mer om sikkerhet hos TrollAktiv

Klatrepark sikkerhetsbriefing

Sikkerhetsutstyr

Alle som klatrer i Evje Klatrepark må benytte sikkerhetsutstyret som deles ut.

Du får utdelt:

  • Full kropp klatresele 
  • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
  • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
  • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

Til sammen sørger utstyret for at du er godt sikret og helt trygg gjennom besøket i klatreparken.

Egenerklæring

Les mer om egenerklæring og vikår og betingelser her

Klatreparken og koronavirus

Evje Klatrepark holder etter planen åpent etter gjeldende åpningstider. Vi følger nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og retter oss etter anbefalingene fra helsemyndighetene.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å følge gjeldene retningslinjer om avstand og være nøye med håndvask, håndsprit og hygiene.

Gjester som viser symptomer på sykdom eller har vært i utlandet den siste tiden vil ikke få anledning til å besøke Evje Klatrepark.

Les mer om smittevern hos TrollAktiv