Skip to content

Evje Klatrepark

Evje Klatrepark er en morsom og utfordrende klatrepark bare én time fra Kristiansand og Arendal.

TrollAktiv har klatreparker både på Syrtveit (Evje Klatrepark), i Arendal (TrollPark Hove) og i Sandnes (SkogSprett). Klatreparkene benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien. Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt og er ideelt for både store og små.

Evje Klatrepark ligger kun en times kjøring fra Kristiansand! 

Klatreparken består av klatreløyper i trær med utfordrende hindre. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner gjennom tretoppene!

BOOK ONLINE OG SPAR KR. 30,- PR PERS!

Pris klatrepark 100cm billett

Pris kr 280 hvis du er 100 – 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Pris klatrepark 140cm billett

Pris kr 380 hvis du er over 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Klatreløypene på Evje 

Klatreparken på Evje tilbyr spennende klatreløyper for store og små. I klatreløypene møter du ulike utfordringer og hindre høyt oppe mellom tretoppen.

Løypene er plassert i trær og stolper med ulike hindre og utfordringer mellom hver post. 

Ingen krav til klatreerfaring

Et besøk i Evje Klatrepark byr på aktiviteter og morsomme utfordringer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Du trenger ikke å ha klatreerfaring fra før – moro blir det uansett!

Alle deltakere får sikkerhetsopplæring og praktisk gjennomgang før klatringen starter, slik at du er godt forberedt uansett om du har erfaring fra før eller ei.

Mat og drikke i klatreparken

Har du høydeskrekk? 

Mange synes det kan være ekkelt med høyder. Visste du at klatring i klatrepark være et godt sted å begynne for å kurere høydeskrekken?

Når du besøker oss, får du aller først en grundig gjennomgang av sikkerhetsutstyret og hvordan hver enkelt del fungerer. Vi viser deg hvordan utstyret er festet, slik at du blir trygg på at klatringen er sikker og at du er godt festet.

Når du er ferdig med opplæringen prøver du først treningsløypen, som ligger lavt over bakken. Denne treningsløypen må bestås av alle som skal klatre i klatreparken. I treningsløypen får du testet ut utstyret og klatringen i praksis, og kan prøve deg frem før du skal opp i høyden.

Vi hjelper deg gjerne med tips og triks som gjør klatringen litt mindre skummel. Vi viser deg teknikker og gir deg litt ekstra støtte og oppfølging hvis du ønsker det.

Vi har god erfaring med at klatring i trygge omgivelser i klatrepark kan være et stort steg på veien mot å kurere høydeskrekk!

Sikkerhet i klatreparken

Vi i TrollAktiv tar sikkerhet på alvor, og sørger for at ditt besøk i klatreparken er så trygt som overhodet mulig.

Klatreparken i Evje benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er trygt sikret hele veien. Du får utdelt sikkerhetsutstyr som skal brukes så lenge du deltar, og du er hele tiden festet med sikkerhetssele til vaier.

Alle våre instruktører har gyldig førstehjelpskurs, og vi har utstyr og personell for å håndtere alle små ting som kan skje. Du kan være trygg på at du får den beste hjelpen hvis et uhell skulle være ute.

Klatreparken blir årlig inspisert av en uavhengig ERCA-inspektør og Statens jernbanetilsyn.

Les mer om sikkerhet hos TrollAktiv

Sikkerhetsutstyr

Alle som klatrer i Evje Klatrepark må benytte sikkerhetsutstyret som deles ut.

Du får utdelt:

  • Full kropp klatresele 
  • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
  • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
  • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

Til sammen sørger utstyret for at du er godt sikret og helt trygg gjennom besøket i klatreparken.