Skip to content

White water rafting i Evje

Å stå på kanten av elven, med vannets brus i ørene og et naturskjønt landskap rundt deg, kribler det i magen. Foran deg bruser Otra, en av Sørlandets mest innbydende elver, klar for ditt neste eventyr- white water rafting hos TrollAktiv.

White water rafting er en perfekt måte å utfordre deg selv og dine venner eller familie i trygge, profesjonelle omgivelser. Hos TrollAktiv, den ledende leverandøren av utendørs aktiviteter i Sørlandet, er white water rafting ikke bare en utfordring, men også en mulighet til å oppleve naturen på en helt ny måte.

Akkurat som navnet antyder, er white water rafting en reise i naturens voldsomme krefter, en blanding av spenning, samarbeid og mestring. Turen går i spesiallagde gummibåter, og kan justeres for å passe alt fra adrenalinelskere til de som søker en roligere, men likevel spennende opplevelse.

Hos TrollAktiv trenger du ikke å være en erfaren rafter for å delta. Under kyndig veiledning fra erfarne instruktører vil du lære alt du trenger å vite for å ta del i denne unike elveturen.

Sikkerhet først

Selv om white water rafting er en adrenalinfylt aktivitet, kan du være trygg på at sikkerheten alltid kommer først hos TrollAktiv. Alle deltakere utstyres med hjelm, redningsvest og våtdrakt, og instruktørene bruker sikkerhetsbriefer og demonstrasjoner for å sikre at alle forstår hvordan man håndterer raftingen.

Raftingen starter rolig, før man sakte men sikkert utfordrer seg selv og tar seg frem gjennom elvens stryk. Ruten er nøye planlagt, og raftingen er organisert slik at deltakerne alltid vil føle seg trygge, uansett om de er erfarne raftere eller prøver det for første gang.

Hva kan du forvente?

Fra det øyeblikket du starter reisen nedover Otra, kan du forvente en blanding av spenning, sjokk, og overraskelse. Det brusende vannet, de svingende strykene, og innimellom rolige strekninger gir deg tid til å se deg omkring og nyte den fantastiske naturen, kan være både gledelig og utfordrende.

Et av høydepunktene på turen er når du kommer til Syrtveitsfossen, en mektig foss med en fallhøyde på 8,5 meter. Det er et syn du sent vil glemme!

Ikke bare rafting

Den unike white water rafting-opplevelsen hos TrollAktiv er så mye mer enn bare rafting. Det er også en mulighet til å utforske Sørlandets vakre natur, bo i koselige hytter og nyte gode matopplevelser. Etter en actionfylt dag på elven, kan du slappe av med en delikat, hjemmelaget pizza, tilberedt i ekte TrollAktiv-stil.

Med en komplett pakke av utendørs aktiviteter, overnatting, og matservering, TrollAktiv er den perfekte destinasjon for ditt neste eventyr.

Ikke gå glipp av denne spennende opplevelsen! 

Book din white water rafting-opplevelse nå.