Skip to content

Firmatur

29 år som ledende leverandør av utendørs opplevelser for bedrifter.

BEDRIFTS TUR TIL TROLLAKTIV

Firmaturer med lunsj og en aktivitet er en favoritt for firmagrupper.

Kanskje har dere nådd målet dere har jobbet så hardt for, eller er i planleggingsfasen av et nytt og spennende prosjekt.  Det er ofte mange forskjellige type mennesker i ett og samme firma. TrollAktiv skreddersyrdin firmatur slik at alle blir ivaretatt og har en fantastisk opplevelse. 

TrollAktiv arrangerer også familiedager for firma. Her vil både barn og voksen ha en aktiv dag, med spennende aktiviteter – og god mat mellom spennende aktiviteter.

Hvorfor velge TrollAktiv?

Øk kommunikasjonskompetansen, og bygg gjensidig tillit gjennom utendørs opplevelser.

  • Alle aktiviteter foregår i umiddelbar nærhet til senter med alle fasiliteter. Dette reduserer utslipp og transportkostnader.
  • Profesjonell, kvalifisert og serviceinnstilt personale med erfaring.
  • Konkurransedyktige priser.
  • Våre aktiviteter vil utvikle gjensidig respekt og aksept i gruppen. Dette vil igjen reflekteres i arbeidsmiljøet.
  • Natur og miljølæring tilrettelagt gjennom aktivitetene.
  • Delte opplevelser gir økt samhold, og er gode byggesteiner i et team. 

OVERNATTING

Vi  har et godt samarbeid med flotte lokale hotell som har alle rettigheter.

Dølen Hotel: Hotellet ligger idyllisk plassert med strandlinje mot Otra som nærmeste nabo. Her er det en rolig atmosfære som gir dere anledning til å lade opp mellom slagene.  Solsiden terrasse ligger mot elven og her holder sommersolen deg med selskap fra lunsjtid og helt frem til den går ned sent på kvelden.

www.dolenhotel.no/

www.revsneshotell.no

BESPISNING

TrollAktiv er stolt av å kunne tilby lokal kortreist  kvalitetsmat. Vi har et godt samarbeid med lokale gårder og restauranter for å nettopp sikre deg de beste produktene som representerer Setesdalsområdet. Kan vi friste med et utvalg av kjøtt fra Hovden Fjellgard, laks eller lokal ørret? 

Troll Aktiv tilbyr også førsteklasses steinbakt, egenproduserte, italiensk pizza! Denne vil dere ikke gå glipp av. Perfekt lunsjalternativ til grupper i alle størrelser