FIRMATUR

29 år som ledende leverandør av utendørs opplevelser for bedrifter.

Firmaturer med lunsj og en aktivitet er en favoritt for firmagrupper.

Kanskje har dere nådd målet dere har jobbet så hardt for, eller er i planleggingsfasen av et nytt og spennende prosjekt.  Det er ofte mange forskjellige type mennesker i ett og samme firma. TrollAktiv skreddersyrdin firmatur slik at alle blir ivaretatt og har en fantastisk opplevelse. 

TrollAktiv arrangerer også familiedager for firma. Her vil både barn og voksen ha en aktiv dag, med spennende aktiviteter – og god mat mellom spennende aktiviteter.

Hvorfor velge Trollaktiv?

Øk kommunikasjonskompetansen, og bygg gjensidig tillit gjennom utendørs opplevelser.

 • Alle aktiviteter foregår i umiddelbar nærhet til senter med alle fasiliteter. Dette reduserer utslipp og transportkostnader.
 • Profesjonell, kvalifisert og serviceinnstilt personale med erfaring.
 • Konkurransedyktige priser.
 • Våre aktiviteter vil utvikle gjensidig respekt og aksept i gruppen. Dette vil igjen reflekteres i arbeidsmiljøet.
 • Natur og miljølæring tilrettelagt gjennom aktivitetene.
 • Delte opplevelser gir økt samhold, og er gode byggesteiner i et team. 
 •  

Overnatting

Vi har et godt samarbeid med flotte lokale hotell som har alle rettigheter.

 • Dølen Hotel: Hotellet ligger idyllisk plassert med strandlinje mot Otra som nærmeste nabo. Her er det en rolig atmosfære som gir dere anledning til å lade opp mellom slagene.  Solsiden terrasse ligger mot elven og her holder sommersolen deg med selskap fra lunsjtid og helt frem til den går ned sent på kvelden.

  www.dolenhotel.no/

 • Revsnes Hotell: Vakre omgivelser for overnatting, kurs og konferanse eller det spesielle arrangementet. Fasiliteter med bar og restaurant og mange spennende aktiviteter i nærområdet. Kommer du fra Sørlandet er det bare en times kjøretur fra Kristiansand til Byglandsfjord. www.revsneshotell.no

Servering

TrollAktiv er stolt av å kunne tilby lokal kortreist kvalitetsmat.

Uten mat og drikke – duger heltene ikke!

Hva er vel bedre enn å avslutte en adrenalinfylt dag med god mat i godt selskap. Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza bakt i steinovn!

Alternativ 1:

Pizza fra TrollAktiv`s eget pizzeria er en klassiker og en favoritt blant våre gjester. Ellers tilbyr vi også hjemmelaget suppe eller ferdigsmurte baguetter. 

Alternativ 2:

Dølen Hotell, TipTop eller Revsnes Hotell

Aktiviteter

Vi legger til rette for spennende utendørs gruppeaktiviteter ulike bedrifter.

Alle TrollAktiv sine aktiviteter har høy kvalitet. Vårt hovedfokus er sikkerhet, og gjennomføres alltid sammen med en eller flere sertifiserte og profesjonelle instruktører fra TrollAktiv.

Aktivitetene varer mellom 2 og 4 timer, og foregår i umiddelbar nærhet til senteret. I tillegg til de organiserte gruppeaktivitetene tilbyr vi gratis aktiviteter på kveldstid.

Vi har som sagt mange forskjellige aktiviteter. Få en oversikt over dem her:

AKTIVITETER

Kl 11:30- 12:00 briefing

Kl 12:00-15:00: Team building – Oppgaveløsning ute i naturen.

Kl 15:00-17:00: Laser tag

Kl 17:00-21:00: Avreise til Revsnes Hotell med – Middag og dessert

Kl 08:00-09:30: Frokost og avreise til Trollaktiv

Kl 10:00-13:00: Klatrepark

Kl 13:00-14:00: Lunsj – Hos Trollaktiv

Kl 14:00-17:00: White water rafting

Kl 18:00-19:00: Avreise

Tilbakemelding fra firmature

Hilde
Les mer
Vi har hatt en super dag hos dere idag. Raftingen var skikkelig gøy. Det er en super gjeng med instruktører som skaper god stemning, vi hadde Sam og han første oss trygt gjennom sikkerhetsrutiner og trygt nedover elva. Stedet kan virkelig anbefales👍☺️. Takk for en fin dag.
KirkensungdomsprosjektBente
Les mer
Hei du.. var på troll aktiv med en gruppe i dag! Fantastisk plass, og med helt utrolig flinke ledere 👏👏 ble veldig imponert! Gruppa som kommer på torsdag her mellom 14-16 som skal rafte. Håper alle 16 tørr, men det gjenstår å se😅 Vi sees😊
Tunballen skoleMarianne
Les mer
Hei Vi på vegne av 7.klasse Tunballen skole takke for et fint opphold i forrige uke.Alle koste seg,både voksne og ungdommene.Fin ny hytte til lederne falt også i smak.Lurt med den fine utsikten fra stuen til alle småhyttene😁
Fagerholt SkoleSussane
Les mer
Fagerholdt skole klasse 7b hadde en fantastisk opplevelse hos dere forrige søndag. Makan til proff opplegg. Instruktørene var så vennlige, inkluderende, imøtekommende, hjelpsomme at vi garantert kommer tilbake.
Previous
Next

Ofte stillede spørsmål

 Det finnes mange måter å komme seg til TrollAktiv på. Noen benytter rutebuss, andre leier buss, mens enkelte foretrekker å kjøre bil.

Vi har lang erfaring med planlegging av reiser til TrollAktiv, og hjelper dere gjerne med å finne den beste reiseruten og transportmåten.

Les mer om reisen til TrollAktiv

Planlegg kjørerute i Google Maps

Sikkerhet har alltid vært et viktig tema hos TrollAktiv. Aktivitetene utføres sammen med profesjonelle instruktører. Vi legger til rette for at dere skal ha en trygg og god opplevelse når dere besøker oss.

Hos TrollAktiv har vi gode og tydelige sikkerhetsrutiner.

Aktiviteter hos TrollAktiv AS. Jeg bekrefter at:

• Jeg / vi vil følge alle instruksjonene gitt i orienteringer og sikkerhetsforedrag fra instruktører og ansatte hos TrollAktiv AS.

• Jeg / vi erklærer at jeg / vi ikke har noen medisinske tilstander inkludert skade, sykdom eller graviditet som kan sette deg eller andre i fare under deltagelse i aktivitetene.

• Jeg / vi erklærer at jeg / vi ikke er under påvirkning av alkohol eller andre rusmidler mens jeg / vi deltar på aktivitetene.

GENERELLE BETINGELSER

• TrollAktiv Drift AS forbeholder seg retten til å foreta endringer eller avbryte aktiviteter på grunn av ekstreme værforhold eller andre uforutsette hendelser.

• Turer kan i unntakstilfeller avlyses eller endre starttid dersom vi ikke har det nødvendige antall deltakere før aktivitets start.

• Før bestilling må våre kunder sørge for at de leser informasjonen om våre krav til: Alder/høyde, fysisk helse etc. Ring +47 37 93 11 77 hvis du har spørsmål.

ONLINE BOOKING BETINGELSER OG AVBESTILLINGSGEBYR

*Gjelder ikke ungdommsgrupper og bestillinger over Kr. 10,000,- (se på ordrebekreftelse for avbestillingsgebyrer)

• Vi aksepterer følgende kredittkort – VISA, MASTER

• Bestillingen er bindende ved betaling, med bekreftet godkjent transaksjon. Vennligst skriv ut bekreftelsen for bevis på transaksjon.

• Avbestilling 2 uker eller mer før avtale, refunderer vi 80% av totalprisen.

• Avbestilling 2 uker – 24 timer før avtalen, refunderer vi 50% av totalprisen.

• Avbestilling mindre enn 24 timer før avtalen, refunderer vi 0% av totalprisen.

• Avbestilling på grunn av sykdom/skader som kan bekreftes av legeerklæring, vi refunderer 90% – uansett tidspunkt for avbestilling. 

• Avbestilling av TrollAktiv Drift AS – Vi kan tilby en alternativ aktivitet eller 100% refusjon av totalprisen.

• For å kansellere ber vi deg om å sende bestillingsbekreftelsen via post eller e-post til TrollAktiv Drift AS. Vennligst oppgi bankkontonummer og kontaktinformasjon for tilbakebetaling.

Det skal være ro kl 23:00. Det til hensyn/sikkerhet for dere selv i forhold til aktivitetene dere skal ut på neste dag, samt andre gjester og vertsfamilien som bor på stedet.

Vi har avfallsstasjoner ute på området. Stasjoner for pant, plast, papp, glass/ metall og restavfall. Spør oss gjerne hvor dere kan kaste dette. 

Dusj. Det koster kr 10,- for 3 min varmt vann.

Paintball kr. 100,-

Våtsko leie kr. 30,- pr par, Håndkle kr. 30,-

BMX sykkel/Scooter kr. 250,- 

Leie av våtsko 

Til vannaktiviteter. Det er mulig å leie våtsko (neoprene sokk) for kr 30,- pr vann aktivitet. Hvis dere ikke ønsker å leie disse er det lurt å ta med et par gamle joggesko som brukes til vannaktivitetene.

Alle gjenstander som blir funnet i TrollAktiv blir registrert med dato når de er levert inn, og oppbevares i resepsjon. Alle verdigjenstander blir levert til politiet i Evje en gang årlig, ca. 15. november. Alt annet hittegods blir oppbevart hos oss i 14 dager. Deretter blir det hentet og sortert. Verdiløse ting blir kastet. Klær, sko, leker etc. blir samlet opp og sendt til barnehjem (som oftest i Brasil).

*Vi har ikke kapasitet å sendepakke.

TrollAktiv ligger sentralt på Sørlandet, 5 km fra Evje i naturskjønne Setesdalen.

Du finner oss omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje.

Se veibeskrivelse i Google Maps