GRupper

vi leverer kortreist mat og hyggelig atmosfære for firmaer, lag og foreninger etter en dag fylt med aktivteter

Troll Pizza

Trollaktiv er stolt av å servere ekte napolitansk pizza – Lille Italia!

Det er lite som kan slå en ekte italiensk pizza, bakt i steinovn. Deigen er hevet i 48 timer, og det er den som gir en nydelig smak og crisp.

I hyggelig atmosfære kan gjengen bare nyte og lene seg tilbake, før en deilig matopplevelse venter!  

En pizza er på den perfekte størrelsen til én person! 

 

BESPISNING

Alternativ 1: Matkasse

Matkassen inkluderer 80g Bjåenpølse med smak av vilt og rødvin og 180g Hovden Viltburger, alt levert fra Hovden Fjellgard. Inkluderer også …. (tilbehør) og saft fra Høgetveit Gård på Evje.

Alternativ 2: To retters måltid

Dette måltidet inkluderer hovedrett og dessert. Kjøtt fra Hovden Fjellgard, laks eller lokal ørret. Inkludert mineralvann, kaffe og te.

Lokaler

Olavsbu 

Olavsbu har et flott byggverk med god høyde under taket. Ildstedet i midten er kronen på verket, og det som virkelig samler folk til en skikkelig koselig og varm hyggestund, visst det ellers fine sørlandsværet ikke skulle spille på lag. 

Olavsbu kan romme opptil 60-70 personer og er ideell for firmaer som vil holde møter/konferanser. Ellers er Olavsbu gjerne brukt av grupper til middag, lunsj eller diverse feiringer. 

Trollstua

Den største flebruksbygningen, og den med enklest standard, er Trollstua. Den kan romme opptil 100 personer og blir oftest brukt av grupper som overnatter i lavvo. Her lages alle måltidene på et fullt utstyrt kjøkken, og både grilltønner og bålplass er like i nærheten.

Trollstua blir og brukt til store forsamlinger og egner seg godt til underholdning.

Eivindsbu

Eivindsbu er en koselig liten bygning med plass til 30 personer. Her har vi og installert en god peis hvor du kan varme deg på en kald dag mellom aktivitetene.