Ofte stillede spørsmål​

Vi får besøk av klasser og skoler fra hele landet. Det finnes mange måter å komme seg til TrollAktiv på. Noen benytter rutebuss, andre leier buss, mens enkelte foretrekker å kjøre bil. Vi har lang erfaring med planlegging av reiser til TrollAktiv, og hjelper dere gjerne med å finne den beste reiseruten og transportmåten. Les mer om reisen til TrollAktiv Planlegg kjørerute i Google Maps

Sikkerhet har alltid vært et viktig tema hos TrollAktiv. På klasseturene bor elevene trygt og godt på senterets område, og aktivitetene utføres sammen med profesjonelle instruktører. Vi legger til rette for at dere skal ha en trygg og god opplevelse når dere besøker oss.

Hos TrollAktiv har vi gode og tydelige sikkerhetsrutiner, samt en egen skoletur-sone med alt du trenger å vite om klasseturen.

Booking:
(Gjelder alle bookinger over kr. 10,000,‐)
5% Bookingfee. Ikke refunderbar ved en eventuell avbestilling.
30% Depositum januar mnd. Samme år som turen avvikles.
55% 1 mnd før ankomst.
10% Sluttfaktura. Etter oppholdet er avviklet.


Avbestilling gebyr ved eventuelle avbestillinger:
8 ukers varsel: 30% av total pris (depositum)
2 ukers varsel: 40% av total pris.
Mindre en 2 uker: 90% av pakkepris. Kun gyldig med legeerklæring

Det er veldig greit hvis du har klar før ankomst:

  • Egenklaringskjerma
  • Ansvar overnatting og brann skjerma
  • Fordelling av hytter klar

Hvor mange jenter, gutter, damer og menn som blir med. Hvilke aktiviteter dere velger, husk klassen må stå samlet om de samme aktivitetene. Skulle det likevel være noen som ikke ønsker rafting vil disse få tilbud om Mountainbike. Ankomsttid.

Ønsker dere full pensjon. Dette kan selvfølgelig endres på underveis, men det hjelper oss utrolig mye å få denne informasjonen på plass så fort som mulig.

Vi setter opp en romfordeling basert på kjønn, dere fordeler elevene i hyttene. Alle må ta med laken, sovepose og hodepute. Vi har 4 enheter med 

kjøkken og bad, disse 4 enheter har totalt 32 senger og krever minimum 1 voksen pr enhet. De andre hyttene er utstyrt med kjøleskap og kokeplater samt det kjøkkenutstyr som trengs

Det er en mulighet for at oppsettet for aktivitetene kan endre seg. Været kan også noen ganger være en utløsende faktor når det kommer til hva som kan gjennomføres av aktiviteter.

Vi anbefaler at dere ankommer TrollAktiv minst en time før den første aktiviteten er satt opp. Altså ca ankomst kl 14:00, første aktivitet starter kl 15:00.

Overnattingsstedet er vanligvis klart for innsjekking etter kl 14:00, vi har  plass for oppbevaring av bagasje om dere ankommer tidligere på dagen.

Alle må ha med seg sovepose, laken og pute. Det kan også være lurt å ha med drikkeflaske og matboks til nistepakken. Ta med innesko eller tøfler.

Ved ankomst vil dere bli møtt og briefet. Etter dette vil dere få nøkler til rom/hytter og dere får tid til å finne seng og pakke ut. Det kan forekomme at ovenstående prosedyre ikke gjelder – for eksempel ved sen ankomst.

Deres første måltid vil være middagen med dessert. Kommer dere tidlig på dagen vil vi anbefale at dere har med egen nistepakke. Senest middagsservering er kl 19:00.

Alle rom må være vasket og klare for inspeksjon før nøkler blir levert senest kl. 10:00. Flere detaljer rundt kravene til renhold ved avreise vil du finne i velkomstpakken som dere får utdelt ved ankomst eller dere kan få listen tilsendt om dere ønsker dette. Vi vil sørge for oppbevaring av bagasje.

TrollAktiv gjør sitt beste for å sikre en god standard på overnatting og opphold. Vi trenger deres hjelp til å forebygge skader. Når nøkkelen er signert for, er det ditt ansvar å sørge for at hyttene blir tatt vare på og at ingen unødige skader blir påført.

Ved ankomst får dere 1t til å gjennomgå hytter, rom og sanitæranlegg for å sjekke at alt er ok. Er det ikke ok, må dere gi umiddelbar tilbakemelding til oss, slik at dere ikke blir økonomisk belastet ved utsjekk. Vi setter stor pris på deres hjelp i å holde senteret i god stand.

I de aller fleste tilfeller vil dette være fra TrollAktiv. Om dere bor på Neset Camping og dere har en siste morgenaktivitet, vil vi hente dere på morgenen sammen med bagasjen og vil derfor be dere om å avtale henting fra TrollAktiv.

Ved frokost smører dere selv nistepakke og fyller termosen/drikkeflasken etterfulgt av middag med dessert på kvelden. Husk termos/drikkeflaske og nisteboks. Skulle dere likevel ønske å lage deres egen mat, vil dere få tildelt et gjestekjøkken under oppholdet. Det er da deres ansvar å holde dette hygienisk og rent.

Det skal være ro kl 23:00. Det til hensyn/sikkerhet for dere selv i forhold til aktivitetene dere skal ut på neste dag, samt andre gjester og vertsfamilien som bor på stedet.

Alle må rengjøre etter endt opphold. Gjelder også for de som bor på Neset Camping. Dette inkl rydding av søppel i og utenfor hyttene og rundt oppholdsstedet. Spør oss gjerne hvor avfall stasjonen er på plassen. Dersom dere ønsker kan dere bestille rengjøring fra kr 300,- pr hytte og kr 1000,- pr hus/leilighet.

Hos TrollAktiv har vi kode på rengjøringsmidlene våre. 

Blå = all rengjøring eks flater, speil 

Orange = bad, dusj, vask og toalett.

Grønn= gulv

Spør oss når påfyll av flaskene trengs.

Ring: 37 93 11 77

Vi har avfallsstasjoner ute på området. Stasjoner for pant, plast, papp, glass/ metall og restavfall. Spør oss gjerne hvor dere kan kaste dette. 

Dusj. Det koster kr 10,- for 3 min varmt vann.

Paintball kr. 100,-

Våtsko leie kr. 30,- pr par, Håndkle kr. 30,-

BMX sykkel/Scooter kr. 250,- 

Leie av våtsko 

Til vannaktiviteter. Det er mulig å leie våtsko (neoprene sokk) for kr 30,- pr vann aktivitet. Hvis dere ikke ønsker å leie disse er det lurt å ta med et par gamle joggesko som brukes til vannaktivitetene.

Last ned hele pakkelisten her:

PAKKELISTE-PDF

Alle gjenstander som blir funnet i TrollAktiv blir registrert med dato når de er levert inn, og oppbevares i resepsjon. Alle verdigjenstander blir levert til politiet i Evje en gang årlig, ca. 15. november. Alt annet hittegods blir oppbevart hos oss i 14 dager. Deretter blir det hentet og sortert. Verdiløse ting blir kastet. Klær, sko, leker etc. blir samlet opp og sendt til barnehjem (som oftest i Brasil).

*Vi har ikke kapasitet å sendepakke.

TrollAktiv ligger sentralt på Sørlandet, 5 km fra Evje i naturskjønne Setesdalen.

Du finner oss omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje.

Se veibeskrivelse i Google Maps

Se hvordan hytter ligger her: 

KART

FAQ

General

TrollAktiv har gratis WIFI.

TrollAktiv tilbyr gratis parkering til alle våre gjester.
 
Overnattingsgjester: Parkering kan være tilgjengelig i nær tilknytning til overnattingsenheten.
Dagbesøkende: Sør for selve hovedbygningen, rett ved Rv 9. har vi et stort parkeringsområde.
For mer informasjon: Parkering

Vi holder til her:

Syrtveit 4
4735
Evje

https://g.page/TrollAktiv?share

TrollAktiv har et kombinert badstue- og boblebadanlegg. Må forhåndsbestilles.

TrollAktiv er sertifisert av de mest anerkjente sertifiseringordningene for miljøledelse: Miljøfyrtårn. Vi setter pris på at du hjelper oss med å resirkulere og holde senteret rent og ryddig. Du finner gjenvinningsstasjoner strategisk plassert på området. I overnattingsenhetene har vi søppelsortering.

Hos TrollAktiv ønsker vi hunder velkommen. Vi har flere tips for fine turer både for to og firbente i vårt nærområde.
 
Mot et tillegg i prisen er det tillat i enkelte av hyttene å ha med hunden innendørs. Dette vil fremkomme ved onlinebooking.
TrollAktiv har flere gratis aktiviteter: Minigolf, trampoliner, gigantisk sjakk, bading, fiske (for under 16 år med eget utstyr) basketball, volleyball, lekeområder, turer.
 
Vi har også aktiviteter som kan forhåndsbestilles mot ekstra kostnad: Badestamp/badstue, orientering, sportssimulator, sykkelutleie for pumpetrack og sykkelparken, klatrevegg (Brattkort)

Vi aksepterer ledsagerbevis.  For å være sikret plass anbefaler vi å reservere plass via nettsiden vår.

For rabattkode for ledsager, ta kontakt på mail: post@trollaktiv.no

Vi har to ladepunkter for elbil på sørsiden av TrollAktiv. Prisingen følger strømprisene.

OVERNATTING

Innsjekk etter kl 15:00.

Du kan velge om du tar med eget sengetøy eller leie hos oss. Dette kan gjøres når du bestiller overnatting online eller kontakt resepsjonen ved ankomst.

Hos TrollAktiv ønsker vi hunder velkommen. Vi har flere tips for fine turer både for to og firbente i vårt nærområde.
 
Mot et tillegg i prisen er det tillat i enkelte av hyttene å ha med hunden innendørs. Dette vil fremkomme ved onlinebooking.
TrollAktiv har gratis WIFI.
Ved ankomst etter kl. 21.00, vil nøkkelen din være på tavlen for sen ankomst på nordsiden av resepsjonen.
 
Gi oss beskjed hvis du vet du ankommer etter kl 21:00.

AKTIVITETER

Vi anbefaler online booking for best mulig pris og for å unngå kø i resepsjonen. Ved ankomst må du registrere deg ved skranken merket  «Online innsjekk» 

Vi anbefaler å bestille i god tid for å sikre at du får ønsket dato og klokkeslett. 

Ideelt 8 pers. Vi gjør vårt beste for å holde gruppene sammen i samme flåte.

 

Vi anbefaler å ankomme minst 15 minutter før turen starter. Sen ankomst kan fort skape stress og i verste fall kan du miste turen helt.

 
Ta med badetøy, håndkle og gamle joggesko (ikke sandaler eller flip-flops) Tidlig vår og sen høst anbefales ullundertøy og ullsokker. Det er mulig å leie neoprensko til kr 30, – pr par.
Ikke ta med verdisaker som kan gå tapt eller bli skadet under aktiviteten.

Vi anbefaler at du låser egendelene inn i bilen, eller boenheten, om du overnatter hos oss.