Skip to content

Klassetur til TrollAktiv – Guide til uforglemmelige opplevelser

Planlegger du en klassetur som vil bli husket for livet? La trollene i sør lede veien! TrollAktiv er en aktivitetsleverandør som spesialiserer seg på å skape minnerike opplevelser for skoleklasser fra hele landet. Fra adrenalinfylte utflukter som white water rafting og lasertag, til mer rolige og reflekterende aktiviteter som klatring og padling, er TrollAktiv stedet for å skape uforglemmelige minner. Det stopper ikke der – med trygg og komfortabel overnatting på stedet, samt muligheter for matservering, blir klasseturen en komplett opplevelse.

Planlegging av klassetur

Hovednøkkelen til en vellykket klassetur er en god planlegging. For å starte prosessen, er det best å direkte kontakte TrollAktiv via e-post hove@trollaktiv.no eller telefon (47) 37 93 11 77. Vårt dedikerte team vil være klare til å hjelpe med å skreddesy et program som passer for gruppen din. Alt fra aktivitetsvalg, overnatting og matmuligheter, til bistand med reiseplanlegging, vi er her for å gjøre turen så enkel og strømlinjeformet som mulig.

Du kan også bestille direkte fra nettsiden her.

Opplev skreddersydde aktiviteter

Hva er det som gjør en klassetur til TrollAktiv så unikt? Det er det fantastiske utvalget av aktiviteter som appellerer til alle, uavhengig av alder eller interesser. Noen av de mest populære inkluderer:

Klatrepark klassetur

Klatrepark

Opplev spenningen ved å navigere mange forskjellige utfordringer som et team. Her er det ingen plass for høydeskrekk, men masse rom for samarbeid og litt sunn konkurranse.

laser tag hove

Lasertag

Ingen klassetur er komplett uten litt vennlig rivalisering, og lasertag gir akkurat det. Deltakere vil jobbe sammen i lag for å overvinne motstanderne - et utflukt som er like morsomt som det er engasjerende.

Coasteering hove

Coasteering

Fjellklatring og svømming, coasteering er den perfekte aktiviteten for de som søker en fysisk utfordring blant naturperler. Guidet av profesjonelle instruktører, vil deltakerne oppleve adrenalinkick mens de tar seg frem over fjellkysten og dykker ned i det friske havvannet.

Stand up paddling og havkajakk

Ro i takt med vennene dine mens du utforsker Sørlandets vakre kystlinje. TrollAktiv tilbyr både stand up paddle og havkajakk, perfekt for de som ønsker en mer rolig og jordnær opplevelse.

Escape room

Escaperoom og teambuilding

Med fokus på problemløsning og samarbeid, vil disse aktivitetene ikke bare være morsomme, men også utviklende for klassens sosiale dynamikk.

Bærekraft og miljølæring

Som en del av et opphold hos TrollAktiv, vil ikke klassen din bare ha det gøy, men også lære verdifulle leksjoner om naturvern og bærekraft. TrollAktiv ivaretar bærekraftsprinsipper i alle sine aktiviteter, og legger vekt på å undervise deltakerne om viktigheten av å ta vare på vår vakre, men skjøre natur.

En klassetur til TrollAktiv garanterer en spennende og givende opplevelse som dine elever vil være begeistret over. Enten du ønsker en actionfylt reise full av spenning, eller en roligere, mer lærerik opplevelse, gir TrollAktiv alle mulighetene. Med trygg overnatting, matservering på stedet og profesjonell støtte hele veien, vil din klassetur hos oss være en suksess for alle involverte.

BOOK KLATREPARK