HAVKAJAKK TUR

Kajakk tur med dobbel-kajakk: Guidet tur til Gjessøya.

Turen starter ved strandhuset på Hove, på Tromøya. Dere vil bli briefet om sikkerhet og vil få det utstyret som trengs. Fra land til vann, der guiden så vil lære dere ulike padleteknikker. Turen gå så videre (østover) mot den sørvestlige delen av Gjessøya. Vi padler via Raet Nasjonalpark i Arendalsskjærgården, som byr på et nydelig sjøllandskap.

På turen vil guiden fortelle historie om områdene som passeres. Når vi så padler i skjermede farvann i skjærgården padler vi forbi holmen St Helena og Badeholmen, før vi padler et stykke og entrer den idylliske sandbukta på Gjessholmen. Bli med på tur og opplev sjøliv, historie og uberørt natur!

Spar penger online

Husk du spare kr 30 per person ved å booke på nett!

Vi anbefaler

Kombinerer denne aktivitet med en hjemmelagt pizza!

Det utstyr vi bruker

Ofte stillede spørsmål

  • Førstehjelpsskrin, mobiltelefon og nødrakett
  • Denne turen er fin for nybegynnere, men hav kajakk kan føles anstrengde for enkelte da det innebærer padling på sjøen i 3 til 4 timer. Kvalifikasjoner er at man må kunne svømme, og ha god fysisk helse..
  • 12 år
  • Joggesko, svømmetøy, ullundertøy og håndkle.
  • 3/4 t

Kajakk (dobbel), spraydecks, paddleårer, bag for å holde eventuell klær og ting tørre, snacks og drikke

Klatreløypene legger til rette for mye moro! De fleste gjestene våre klatrer i rundt 2-3 timer for å komme seg gjennom alle løypene og utfordringene, men dette vil varierer fra person til person og gruppe til gruppe.

Egenerklæring