Skip to content

Familierafting hos TrollAktiv: En fantastisk opplevelse for hele familien

Spenning, eventyr og læring på uforglemmelig vis. Dette er slik mange beskriver opplevelsen de har fått ved å delta på familierafting hos TrollAktiv. TrollAktiv, som ligger i naturskjønne omgivelser i Sørlandet, har spesialisert seg på å tilby en rekke utendørsaktiviteter for forskjellige aldre og evner. Og blant disse eventyrene er familierafting, en unik og særegen opplevelse for hele familien som er skreddersydd for de over 120 cm.

Hvordan er familierafting tilpasset familier med barn?

Familierafting hos TrollAktiv er spesielt tilrettelagt for familier med barn over 120 cm. TrollAktiv bruker mindre krevende elveleier, sammenlignet med white water rafting, slik at alle i familien kan delta, uansett fysiske ferdigheter. Familierafting inkluderer også en grundig sikkerhetsgjennomgang ved starten av turen, der deltakerne lærer riktige padleteknikker og sikkerhetsprosedyrer.

Aktiviteten er utformet for å gi alle deltakerne en opplevelse av mestring og selvtillit. De dyktige guidene hos TrollAktiv er der for å veilede, bistå og ivareta sikkerheten til hver familie, og sørge for at alle får en spennende og morsom opplevelse.

White Water Rafting med familierafting

Hva gjør familierafting til en perfekt familieaktivitet?

Familierafting styrker samholdet på en morsom og lærerik måte. I en tid hvor hverdagen vår ofte er fylt med teknologi, gir denne aktiviteten en sjelden mulighet til å være tett på naturen, samtidig som man lærer å jobbe sammen som et team. Familierafting kombinerer eventyr, spenning, naturopplevelse og læring på en måte som er sjelden i andre familieaktiviteter.

I tillegg er familierafting hos TrollAktiv en fantastisk måte å oppleve Sørlandets vakre landskap på. Dette gir hele familien en mulighet til å koble av fra hverdagen og tilbringe kvalitetstid sammen mens man nyter de naturskjønne omgivelsene.

Bare forestill dere sceneriet: Familien padler samlet nedover elva, omringet av den norske naturen i all sin prakt. Barna blir utfordret på en trygg, morsom og lærerik måte. De ler, skriker av glede, og kjenner adrenalinet pumpe i takt med elvas strømninger.

Og etter en dag full av eventyr, kan familien kose seg med en hjemmelaget pizza hos TrollAktiv. Her snakker man om en komplett dag av eventyr, spenning, mestring, lagarbeid, og god mat i fellesskap.

Kom og opplev familierafting hos TrollAktiv. Book opplevelsen online for en ekstra god pris, og planlegg den perfekte familiedagen full av eventyr og spenning!