Om oss

 • Tim Davis startet Troll Mountain i 1993 etter 14 års erfaring i Det Britiske Militær. Den militære karriere var basert på idrett og friluftsliv med base både i de sør Tyske Alper og i Norge. I firmaets spe begynnelse dreide det seg om ski turisme og vinteraktiviteter, men alt sommeren 1994 ble det investert i 1 raftingflåte og 8 kanoer.
  I 1997 gikk Gjertrud Forgard inn i et allerede godt etablert firma og fra der har de utviklet TrollAktiv.  I 2006 endret firmaet navn til TrollAktiv AS.  Setesdal Rafting og Aktivitetsenter bli etablert i 1996 og har en flott beliggenhet 7 km nord for Evje og 70 km nord for Kristiansand på Rv.9. Senteret ligger 50 m fra elvebredden ved Syrtveitfossen, en spennende og attraktiv foss i elven Otra. Ved senteret har vi en villmarkscamp for de som ønsker en natt eller to i lavvo eller i egne telt. Vi er tilknyttet Norske Vandrerhjem hvor vi tilbyr komfortable senger i enkelt eller flersengsrom.

  Vi kan også tilby hytter. På senteret: Fullt utstyrt kjøkken, tv-rom, kiosk, dusj, toaletter, utvendig klatrevegg, sandvolleyballbane, utleie av kano, fiskestenger, mountain-bikes.
  Aktiviteter vi arrangerer fra senteret:
  Rafting, Familierafting, SUP, Pro-Rafting, Riverboard, Fjellklatring/rappellering, 10m høy Klatrevegg, Fjellturer, Elvekajakk,  Lazer tag, Teambuilding, High ropes, Øksekasting, Pil og bue, Kanotur, Mountainbike, Fun bike park, Firmaturer/kurs og vinter opplevelser for skolegrupper. Vi har åpent hver dag fra midten av april til slutten av oktober.
  Aktiviteter vi arrangerer på Byglandsfjord, 5 min kjøring nord for senteret:
  Kano, SUP.