Grupper

Guidet turer i naturskjønne omgivelser

Turen starter ved Kristiansand gjestehavn som er sentrumsnært og kun en kort spasertur fra fiskemarkedet. Våre gjester får utdelt egnet utstyr/klær før gjennomgang av sikkerhet og turbeskrivelse. Når vi er vel på plass i kajakken, vil guiden demonstrere padleteknikker og gi deg tid til å øve før vi padler avsted. Kajakkturen går rundt historiske Odderøya, retningen på turen vil avhenge av værforholdene.

På ruten vil guiden forklare historien til øya og peke ut ulike severdigheter. Vi vil og passerer nydelige sandbukter, dramatiske sjøklipper og, ikke minst, øyas fyr. Videre padler vi forbi de mye omtalte kunstsiloene og konserthuset, Kilden – Kristiansands svar på det bedre kjente operahuset i Sydney. Den siste delen av turen går gjennom Fiskebrygga med det berømte fiskemarkedet og dets utmerkede restauranter. Før vi returnerer til Gjestehavna padler vi forbi Kongebrygga som er reservert for Kongen av Norge. Dette er en vakker og historisk reise som tar dere med til noen av høydepunktene i Kristiansand skjærgård og Kristiansand Havn som er landets største havn. 

Lengde: 6 km

Tid: 3 hours

Utstyr dere får: Kajakk (dobbel), spraydecks, paddleårer, bag for å holde eventuell klær og ting tørre, snacks og drikke

Felles utstyr som dere får og må være med: Førstehjelpsskrin, mobiltelefon og nødrakett

Tidligere erfaringer: Denne turen er fin for nybegynnere, men hav kajakking kan føles anstrengde for enkelte da det innebærer padling på sjøen i 2 til 3 timer. Kvalifikasjoner er at man må kunne svømme, og ha god fysisk helse..

Maks vekt: 110kg

Min alder: 12 år

Utstyr dere må ta med: Joggesko, svømmetøy, ullundertøy og håndkle.

Bilder vil bli tatt, og er inkludert i prisen