Dugnad

Har dere planer om å arrangere en klassetur?

TrollAktiv har noen gode tips til hvordan dere kan finansiere klasseturen. Som vi alle vet så er det dugnad som gjelder, dugnad er en sosial og gøy måte å tjene penger på, der du som elev er involvert i hele prosessen.

Viktig at dere i god tid, spør pent og høflig deres foreldre, eldre søsken eller venner, om de kan være behjelpelig med kjøring der det trengs.

 • Salg av vafler.

  Hvem kan motstå duften av nystekte vafler? Still dere opp i gågata/torvet/kjøpesenteret eller det tettstedet som er mest naturlig for din klasse.

  Erfaringsmessig er det mange som ønsker seg en varm og fersk vaffel på en ellers så travel dag. Husk å spørre om tillatelse før dere rigger til utsalgstedet.

 • dugnad

 • dugnad

 • Flaskeinnsamling

  Flaskeinnsamling er også en god måte å tjene penger på. Lurt å annonsere på Facebook, i lokalavisen eller legg ut lapper i postkasser i nabolagene dere har tenkt å besøke. Fortell hvilken dato dere kommer, hvor klasseturen går til og at poser med flasker kan settes utenfor døra dersom de ikke er hjemme.

  Husk å dele dere inn i grupper, noen er ute og henter flasker, mens andre er inne på butikkene og panter. Veldig viktig å spørre butikkene dere har i nærområdet slik at de kan forberede seg på alt tomgods som kommer inn i løpet av innsamlingen.

 • Salg av tennbriketter

  Tennbriketter er vår aller beste venn når vi nærmer oss høst og vinter. Et enkelt og lettsolgt produkt til venner, familie, naboer… Dugnadseksperten er en landsdekkende aktør som leverer tennbriketter av god kvalitet. Sjekk link for mer info om Dugnadseksperten: http://dugnadseksperten.com/tennbriketter/

 • dugnad

 • Salg av Toalettpapir.

  Her er og et lettsolgt og nødvendig produkt. Annonser på Facebook, spør venner, familie, naboer. Alle er glad for å ha en stor sekk toalettpapir i hus 😊

For kjøp av produkter til din dugnad sjekk ut link: http://norskdugnad.no/