Randonee Topptur

Randonee/topptur med TrollAktiv.

På våre Randonee/toppturer må du ta med eget skiutstyr. Vi har erfarne og kvalifiserte guider som vil planlegge og lede turen slik at den tilpasses snø og værforhold. For det meste bruker vi området i Valle i Setesdal, her er høydeforskjeller fra 600 til 1000m. Turer kan derfor variere i lengde fra halv til en hel dag, avhengig av trenings- og ambisjonsnivå. De høyeste toppene er opp mot 1300 moh og dalbunnen ligger på ca 300 moh.
 
Overnatting og matservering er tilgjengelig for grupper som planlegger flerdagsturer, da på en fjellhytte eller et lokalt hotell. Vi konsentrerer oss om grunnleggende ski ferdigheter for off-piste touring i brattere terreng. Det er sterkt fokus på skredsikkerhet og skiteknikk i til dels bratte nedfarter.  
 
Pris: 1 instruktør heldags: kr. 5000,- / 1 instruktør halvdags: kr. 3500,-
*Maks 6 pers pr instruktør
 
Varighet: En eller fleredagsturer.
 
Ta med: Ryggsekk, nistepakke, varm drikke, vind og vanntette ytterklær, dunjakke, varmt mellomlag, ull innerst. Lue og hansker.
 
Utstyr som følger med: Skredutstyr. Instruktørene er ansvarlig for førstehjelpsutstyr og vindsekk. TrollAktiv har et utvalg av skredsøkere til leie.
 
Tillegg: Skredkurs, kart og kompass kurs. Transport med minibuss kan ordnes for grupper.