Utdrikningslag

Her er de mest populære aktivitetene for utdrikningslag.

Som planlegger av et utdrikningslag er det mye å tenke på og mye som skal klaffe. Vi på TrollAktiv har lang erfaring med utdrikningslag og har derfor mange gode aktivitetspakker å tilby, både med og uten matservering. I tillegg så har vi ikke mindre en 3 aktivitetsstarter på lørdager, dette fordi mange utdrikningslag liker å være i gang tidlig på morgenkvisten for å kunne utnytte hele denne spesielle dagen sammen med venner og nye bekjente.

Starttidene på lørdager er kl 09-12, kl 12-15 og kl 15-18. Aktiviteter som Rafting, Paintball, Lazer-tag og Teambuilding er alle populære valg for både hans eller hennes utdrikningslag. Ettersom de fleste utdrikningslag begynner tidlig på morgenen og strekker seg ut i de sene nattetimer, kan det være lurt med påfyll av mat og drikke.

TrollAktiv serverer Pizza av forskjellig smak, smurte baguetter eller en solid grillbuffet inklusiv dessert, kaffe, te og mineralvann. Dersom du forhåndsbestiller dette vil vi ha det klart på dekket bord når aktiviteten deres er ferdig. Når dere har blitt gode og mette og er mettet på spennende aktiviteter, er dere godt rustet og klar til å ta fatt på resten av av denne spesielle dagen.

På grunn av din egen og andres sikkerhet er det ikke lov å nyte alkohol eller andre rusmidler før eller under aktiviteten.

 Hvis du har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud, kontakt oss på: 37931177 eller post@trollaktiv.no

  • Aktivitet og mat er en god kombinasjon.

    Hva er vel bedre enn å avslutte en adrenalinfylt dag med god mat.  Vi kan anbefale pizza, suppe eller smurte baguetter. Kontakt oss gjerne for et pakketilbud.

    Se på linken om hva vi servere:

    Priser Mat