Ungdom / Klassetur

Klassetur: læring, mestring og moro

En klassetur til TrollAktiv kan inkludere alt: Aktiviteter, overnatting og mat.

Alle aktiviteter på TrollAktiv er ideelle for skoleklasser. Her får de utfolde seg i et bredt utvalg av aktiviteter som TrollAktiv tilbyr. Spennende aktiviteter som rafting og fjellklatring er aktiviteter som kan sprenge grenser for de fleste av oss.

Under et klassetur opphold hos TrollAktiv vil mange ungdommer kjenne på dette med grensesprengning, utfordringer, mestring, samhold og selvtillit. Utvilsomt positivt og noe de vil ta med seg videre på ferden.

Klassetur pakkene inkluderer aktiviteter, overnatting og med valg om fullpensjon eller selvhushold. Team utfordringer som Rafting, Team Challenge, Fjellklatring m/Rappellering, Zipline, SUP, Lazer- tag, BMX, og “Grottetur» er alle toppvalg for ungdomsgrupper på klassetur.

Planlegger du klassetur? Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

Feedback

To Tim and team. Thanks for a great weekend with you in Evje. What a great centre you have, and excellent staff. The centre has grown over the years, and I was so impressed by everything you offer. The climbing park in particular is awesome, and I wish we had had time to try paintballing. Maybe next time! Everything was clean, organised and effectively managed. Congratulations on your success and long may it continue.

Matt MillingtonTasta veden School, Stavanger

Din klassetur kan velge full eller selvforpleining.

Top Tips:

Full forpleining er en lett og rask løsning for de klassene som ikke har med seg ekstra personell. Vi prøver å holde prisene så lave som mulig, slik at det skal være et enkelt valg.

 • Frokost

  TrollAktiv serverer en tradisjonell norsk frokost med fokus på sunn mat.

  Vi har alltid to forskjellige typer brød i tillegg til ost, smør, et utvalg av kjøttpålegg, sjokoladepålegg, ulike typer syltetøy, leverpostei, makrell i tomat, frukt, tomater, gulrøtter, ulike typer yoghurt, cornflakes, müsli, melk, appelsinjuice, kaffe og te.

  Matpakke

  For å sikre en konstant tilførsel av energi gjennom en aktiv dag er det viktig at dere smøre en god nistepakke. Vi har matpapir og plastposer for å holde maten frisk.

  Middag med dessert. (Home made)

  Vårt mål er å gi et sunt og mettende måltid med riktig balanse av vitaminer, proteiner og karbohydrater som trengs for en lang dag med aktiviteter.

  Menyen er varierende og vanskelig å forutsi i forhold til ditt opphold.

 • klassetur