TrollPark Evje Klatrepark (120cm +)

 • TrollPark Evje hos TrollAktiv er en helt ny, spennende og moderne klatrepark.

  Booking Online

  TrollAktiv har utviklet et spennende nytt produkt som er ideelt for både voksne og barn. En spennende aktivitet, høyt oppe i trærne i parken hos TrollAktiv. TrollPark Evje har benyttet et moderne sikkerhetssystem, dette betyr at når barna og voksne er klippet på systemet, vil de være trygge gjennom hele deres eventyrreise i tretoppene.

  Book klatrepark online og spar Kr. 50,- pr pers!

  Klatreparken består av fem ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter. Alt bygget oppe i trærne hos TrollAktiv.

  TrollPark Evje har tre ruter for barn over 120cm. Aktiviteten er populær for  skoleklasser, familie og ungdomsgrupper. Parken er åpen daglig om sommeren og tilgjengelig for både grupper og individuelle. Turer til klatreparken kan kombineres med Familie Rafting eller andre spennende aktiviteter som TrollAktiv tilbyr. Lunsj eller middag kan bookes av grupper for å feire din opplevelse i Evje Klatrepark. TrollAktiv har gratis parkering, kiosk og sanitæranlegg på området.

  Online bestilling er tilgjengelig for TrollPark Evje. Du kan også ta kontakt med TrollAktiv direkte om du ønsker dette.

  Hvor lenge?

  • 2 timer.

  Når?

  • April, mai, juni, september og oktober: Åpen hver helg 11: 00-16: 00
   Juli og august er parken åpen hver dag mellom kl. 11.00-16.00.
   Bedrifter og grupper kan bestille kveldsturer (minimum 5 pers)

  Kan jeg prøve TrollPark?

  • Om du er 120+ cm har du tilgang til klatreparken, du vil da kunne utfordre deg i 2 ulike løyper tilpasset din høyde. Sjekk klatrepark 140cm!

  Hva får jeg?

  • Full kroppssele
   Hjelm

  Hva må jeg ta med?

  • Joggesko eller tilsvarende
   Husk hår-strikk om du har langt hår.

  Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

  Booking Online