Speider

Planlegger du korps, speider, idrettsklubb eller foreningstur?

Alle aktiviteter på TrollAktiv er ideelle for tenåringer som er med i foreninger som speider, korps og idrettsklubber.

Her får de utfolde seg i aktiviteter som er både spennende og utfordrende. 

 • Pakkene inkluderer aktiviteter, overnatting med valg om fullpensjon eller selvhushold. Utfordringer som Rafting, Team Challenge, Fjellklatring m/Rappellering, Zipline, Stand up Paddling SUP, Lazer- tag, BMX, «Grottetur»  Pli og bue er alle toppvalg for speider/korpsturer. TrollAktiv har stort fokus på sikkerhet og stiller strenge krav før ansettelse av nye instruktører. Alle skal føle seg vel tatt imot og føle seg trygg i våre omgivelser.

  Uforpliktende tilbud, kontakt TrollAktiv i dag!

 • speider

TrollAktiv tilbyr selvbetjent eller full forpleining alternativer. Ta en titt på våre komplette tilbud for din speidertur.

 • Frokost
  TrollAktiv serverer en tradisjonell norsk frokost med fokus på sunn mat.
  Vi har alltid to forskjellige typer brød i tillegg til ost, smør, et utvalg av kjøttpålegg, sjokoladepålegg, ulike typer syltetøy, leverpostei, makrell i tomat, frukt, tomater, gulrøtter, ulike typer yoghurt, cornflakes, müsli, melk, appelsinjuice, kaffe og te.
  Matpakke
  For å sikre en konstant tilførsel av energi gjennom en aktiv dag er det viktig at dere smøre en god matpakke. Vi har matpapir og plastposer for å holde maten frisk.
  Middag med dessert.
  Vårt mål er å gi et sunt og mettende måltid med riktig balanse av vitaminer, proteiner og karbohydrater som trengs for en lang dag med aktiviteter.
  Menyen er varierende og vanskelig å forutsi i forhold til ditt opphold.
 • speider

Kontakt oss for et tilbud for din speider eller korpstur.