Snøskred kurs

TrollAktiv arrangerer skredkurs for både grupper og enkeltpersoner som ønsker å lære og forstå snøskredets komplekse og underfulle adferd. Kurset er ideelt for alle som ferdes i vinterfjellet på ski, truger eller motorisert kjøretøy som for eksempel snøscooter.

Vi holder praktiske kurs der deltakeren lærer å bruke sikkerhetsutstyret som er viktig for å opprettholde sikkerheten i et rasfarlig område. I tillegg er det vel så viktig å lærer hvordan man kan oppdage faresignalene og forstå hvilke mekanismer som oppstår når et skred utløses. Vi vil også lære deg hvordan du organiserer og søker etter skredtatte. Hvis det er enklere for dere kursdeltagere så kan vi kjøre kurset i deres lokale område. Dette forutsetter at det er nok snø og et egnet terreng vi kan trene i. Kursene våre ledes av kvalifiserte og erfarne friluftsfolk.
Pris:
Dags kurs (6t) Kr 1000, – pr pers.
Halvdagskurs (3t) Kr 500, – pr pers.
* Maks 10 pers pr instruktør.

Varighet:
Halv- eller heldags kurs.

Ta med deg:
Dagssekk, matpakke, varm drikke, vind/vanntette ytterbekledning, ullundertøy, dunjakke, lue. votter/hansker, reserve lue/votter. Solbriller, goggles, kart og kompass. Ski, skisko og staver. Ta med truger om har.  

Utstyr vi tilbyr:
Skredredningsutstyr (sender/mottaker, søkestang og spade) Vindskjerm og førstehjelpsutstyr.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.