Randoneetur Silvretta Alps 2019

Randoneetur med TrollAktiv – Silvretta Alps

 • Denne randonnéturen er ment for off piste skikjørere som ønsker seg en tur til Alpene. Turen passer for de med middels ferdighetsnivå på alpint, eller høyt ferdighetsnivå på Telemark.

  Turen har blitt planlagt med 2 netter i forskjellige hytter, dette betyr at vi får et utmerket utgangspunkt til flere topper. Overnattingstedene er høystandard hytter med ansatte, som gir deg en mer avslappet erfaring. Middag og frokost er inkludert, og lunsj kan du kjøpe på hyttene.

  På dagene i fjellene vil vi generelt bruke opp til 4 timer oppover, fulgt nedkjøringen som kan ta forskjellig tid som følge av varierende lengde og bratthet. Vi kjører turer med én guide per seks personer, dermed en perfekt mulighet til å nyte en av de klassiske randonnéområdene i alpene. Guidene for turen er Dave Cumming og Kathy Murphy, begge har høy erfaring og er begge høyfjellsguider basert i alpene året rundt.

  Dag 1: Landeck
  Turen starter på Lørdag kveld på Tramershof, Landeck i Inn dalen. Landeck er en lett tilgjengelig by med tog fra Zurich eller Munchen flyplasser. Etter middag sorterer vi utstyret og pakker sekken. Om du ønsker å dra på fredag, er det fult mulig å sjekke inn på hotellet tidligere for å ha en dag i bakken i Landeck.

  Dag 2: Heidelbergerhytta – 2264 moh
  Etter en god frokost kjører vi med buss fra Landeck til Ischgl (50 min) Silvretta Bahn. Her vil fp mulighet til å teste utstyret, skia og sekken i bakken før vi går opp Heidelbergerhytta hvor vi skal bo første natta.

  Dag 3: Jamtalhytta   – 2165 moh
  Vi begynner dagen med en tidlig frokost før vi går opp til toppen Breie Krone på 3079 moh. Her krysser vi så Kronenjoch før vi kjører ned til Jamtalhytta igjen. Denne dagen vil vi gå 900m oppover, og kjøre 1000 m nedover.

  Dag 4: Jamtalhytta – 2165 moh
  På denne dagen har vi flere muligheter. Og alt kommer ann på været. Hovedtoppene i området er Gemspitze 3114 moh og Jamspitze 3156 moh, vi kjører så ned igjen til hytta og blir her en natt til.

  Dag 5: wiesbardenerhytta – 2443 moh
  Vi reiser fra Jamtalhytta tidlig denne dagen, for å krysse Ochenshwarte passet før vi går opp det majestetiske Dreilanderspitze 3179 moh. Fra toppen kjører vi ned til hytta igjen.

  Dag 6: wiesbardenerhytta – 2443 moh
  Med to netter i hytta har vi så flere valg til hvor vi skal kjøre. Valgene er Fuorcla dal Cunfin (3042m) for så å fortsette videre til toppen av Egghorn (3147m). Om forholdene er bra kan vi og opp Buinlucke passet for så klatre opp Piz Buin 3312m for så å kjøre ned til hytta igjen.

  Dag 7: Rouhkopfscharte – Nedkjøring til Wirl 1650 m
  Dette er dagen for nedkjøring! Vi kjører ned til Rouhkopfscharte og videre til Bielerhohe og til sist ned til Wirl på 1650 moh. En super avslutning på en klassisk randonnétur. Vi tar bussen tilbake til Landeck og overnatter på hotell der.
  Dag 8: Landeck
  Vi drar til flyplassen

  Pris per person: 13 000 kr.

  Dette inkluderer: transport frem og tilbake til Landeck, 5 netter halvpensjon i hytter, 2 netter med halvpensjon på hotellet i Landeck, 6 dager med guiding fra kvalifiserte UIGM guider. Ekstra kostnader: fly, transport med tog til Landeck, lunsj og drikke, skikort en dag i Ishgl, utstyrsleie og personlig forsikring (vi anbefaler Austrian Alpine Club)