HOVE KLATREPARK

En en morsom og utfordrende klatrepark bare én time fra Kristiansand og Arendal.

TrollAktiv har klatreparker både på Syrtveit (Evje Klatrepark), i Arendal (TrollPark Hove) og i Sandnes (SkogSprett). Klatreparkene benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien. Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt og er ideelt for både store og små.

Evje Klatrepark ligger kun en times kjøring fra Kristiansand! 

Klatreparken består av klatreløyper i trær med utfordrende hindre. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner gjennom tretoppene!

Spar penger online

Husk du spare kr 30 per person ved å booke på nett!

Vi anbefaler

Kombinerer denne aktivitet med en hjemmelagt pizza!

Klatreløypene på Hove, Arendal

Klatreparken på Hove tilbyr spennende klatreløyper for store og små.

I klatreløypene møter du ulike utfordringer og hindre høyt oppe mellom tretoppen. Løypene er plassert i trær og stolper med ulike hindre og utfordringer mellom hver post.

Det er ingen aldersgrense for klatring TrollAktivs klatrepark på Hove.

Av hensyn til den enkeltes sikkerhet er vi likevel nødt til å ha noen retningslinjer for høyde og vekt. Dette for å være sikker på at utstyret fungerer optimalt og at hver enkelt er helt trygg under klatringen.

  • Høyde: Alle som skal klatre må være over 100 cm
  • Vekt: Alle som skal klatre må være under 120 kg

100 cm høy – 2 løyper 

120 cm høy – 4 løyper

140 cm høy – 7 løyper

Barn & voksen billet

Sørlandsk sommerferie er så mye mer enn de gode dagene på stranda

Visst et barn er under 140cm og dermed må ha 100cm billetten, kan den voksne som eventuelt følger også kjøpe 100cm billett og hoppe av etter tredje runde, alternativt fullføre alle fem – da med 140cm billett.

Pris kr 280,- hvis du er 100 – 140 cm høy.

Pris kr 380,- hvis du er over 140 cm høy.

Husk du spare kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Sikkerhet i klatreparken

Vi i TrollAktiv tar sikkerhet på alvor, og sørger for at ditt besøk i klatreparken er så trygt som overhodet mulig.

Klatreparken i Evje benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er trygt sikret hele veien. Du får utdelt sikkerhetsutstyr som skal brukes så lenge du deltar, og du er hele tiden festet med sikkerhetssele til vaier.

Alle våre instruktører har gyldig førstehjelpskurs, og vi har utstyr og personell for å håndtere alle små ting som kan skje. Du kan være trygg på at du får den beste hjelpen hvis et uhell skulle være ute.

Klatreparken blir årlig inspisert av en uavhengig ERCA-inspektør og Statens jernbanetilsyn.

Du får utdelt:

  • Full kropp klatresele 
  • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
  • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
  • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

Til sammen sørger utstyret for at du er godt sikret og helt trygg gjennom besøket i klatreparken.

Les mer om sikkerhet hos TrollAktiv

 

Det utstyr vi bruker

Alle som klatrer i Evje Klatrepark må benytte sikkerhetsutstyret som deles ut.

Ofte stillede spørsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Veksling av innhold

Mange synes det kan være ekkelt med høyder. Visste du at klatring i klatrepark være et godt sted å begynne for å kurere høydeskrekken?

Når du besøker oss, får du aller først en grundig gjennomgang av sikkerhetsutstyret og hvordan hver enkelt del fungerer. Vi viser deg hvordan utstyret er festet, slik at du blir trygg på at klatringen er sikker og at du er godt festet.

Når du er ferdig med opplæringen prøver du først treningsløypen, som ligger lavt over bakken. Denne treningsløypen må bestås av alle som skal klatre i klatreparken. I treningsløypen får du testet ut utstyret og klatringen i praksis, og kan prøve deg frem før du skal opp i høyden.

Vi hjelper deg gjerne med tips og triks som gjør klatringen litt mindre skummel. Vi viser deg teknikker og gir deg litt ekstra støtte og oppfølging hvis du ønsker det.

Vi har god erfaring med at klatring i trygge omgivelser i klatrepark kan være et stort steg på veien mot å kurere høydeskrekk!

Et besøk i Evje Klatrepark byr på aktiviteter og morsomme utfordringer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Du trenger ikke å ha klatreerfaring fra før – moro blir det uansett!

Alle deltakere får sikkerhetsopplæring og praktisk gjennomgang før klatringen starter, slik at du er godt forberedt uansett om du har erfaring fra før eller ei.

Veibeskrivelse

Evje Klatrepark ligger sentralt plassert midt på Sørlandet. Du finner oss 5 km nord for Evje, omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje. Se veibeskrivelse i Google Maps

Parkering

Det finnes gode parkeringsmuligheter hos TrollAktiv. Vi tilbyr gratis parkering for alle besøkende i klatreparken.

Alle besøkende oppfordres til å ta med:

  • Gode joggesko (sandaler tillates ikke)
  • Komfortabelt tøy
  • Hårstrikk hvis du har langt hår

Utover dette trenger du ikke å ta med eget utstyr. Alle besøkende får utlevert sikkerhetssele og hjelm. 

Klatreløypene legger til rette for mye moro! De fleste gjestene våre klatrer i rundt 2-3 timer for å komme seg gjennom alle løypene og utfordringene, men dette vil varierer fra person til person og gruppe til gruppe.

Egenerklæring