Klassetur

TrollAktiv aktivitetspark på Evje har 28 års erfaring med å arrangere actionfylte klasse og skoleturer for ungdomsgrupper.

TrollAktiv er Norges ledende leverandør av aktive, spennende og morsomme utendørs opplevelser. På klasseturen hos oss får dere prøvd spennende aktiviteter som rafting, klatring, lasertag, paintball og ulike teambuildingsaktiviteter. Vi tilbyr også overnatting på stedet med alle fasiliteter tilgjengelige. Enkelt, trygt og tidsbesparende for hele gruppen. 

Å legge klasseturen til TrollAktiv gir en fullverdig og minnerik opplevelse!

Legg klasseturen til TrollAktiv i Evje, og få en opplevelsesrik tur med mestring, moro og læring! ​

Vi tilbyr blant annet:

Våre pakketurer

Vi tilbyr ulike pakketurer hvor dere selv velger antall dager, gruppeaktiviteter og grad av forpleining. Pakkene kan også tilpasses spesielt til hver enkelt gruppe.

 

Anbefalt pakketur:

Vi vil anbefale vår mest populære pakketur med 2 overnattinger og 4 aktiviteter:

14:00 – 15:00 briefing / innsjekk

15:00-18:00: Team Challenge. Oppgaveløsning ute i naturen.

Kl 18:00-19:00: Middag og dessert.

Kl 08:00-09:00: Frokost og smøring av nistepakke.

Kl 10:00-13:00: Klatrepark.

Kl 13:00-14:00: Lunsj

Kl 14:00-17:00: Lazer Tag.

Kl 18:00-19:00: Middag og dessert

08:00 – 09:00: Frokost

09:00 – 10:00: Utvask / Utsjekk

10:00 – 13:00 White water rafting

overnatting

Vi har gode fasiliteter for overnatting på senterets område. Her bor elevene trygt og godt. Vi deler overnattingen inn i tre standarder;  lavvo, hytte eller leilighet.

Velg mellom:

Standard 1: Lavvo eller camping i egne telt.

Standard 2: Campinghytter med 2, 4 eller 6 senger inkludert kjøkkenkrok og stue.

Standard 3: Moderne leiligheter med 6-8 senger og fullt utstyrt kjøkken, bad og stue.

aktiviteter

Vi legger til rette for spennende utendørs gruppeaktiviteter på klasseturen. Alle TrollAktiv sine  aktiviteter har høy kvalitet. Vårt hovedfokus er sikkerhet, og gjennomføres alltid sammen med en eller flere sertifiserte og profesjonelle instruktører fra TrollAktiv.

Aktivitetene varer mellom 2 og 4 timer, og foregår i umiddelbar nærhet til senteret. I tillegg til de organiserte gruppeaktivitetene tilbyr vi gratis aktiviteter på kveldstid.

Mat og drikke

Uten mat og drikke, duger den aktive helten ikke! Vi tilbyr sunne, hjemmelagde måltider på senteret.  Det er opp til dere hvor mye dere ønsker hjelp med.

Velg mellom:

 1. Full forpleining: Dere får frokost av oss, og smører med nistepakke til lunsj. Det serveres middag med dessert på kvelden. Drikke er inkludert i måltidene.
 2. Selvhushold: Dere bruker et av våre fullt utstyrte gjestekjøkken og ordner maten selv.
 3. Semi-catered: Dere kombinerer alternativ 1 og 2. Dere kan for eksempel stå for frokost og nistepakke selv, men få middag med dessert servert av oss.

kveldsaktiviteter

På Klassetur til TrollAktiv kjeder man seg aldri! I tillegg til de planlagte aktivitetene på dagtid har vi lagt til rette en rekke fasiliteter for aktiviteter på kveldstid.

Elevene har mulighet til å prøve en rekke gratis aktiviteter som volleyball, trampolinepark, basketball, bordtenning, klatrevegg, buldrevegg og minigolf.

I tillegg er bruk av sykkelpark og pumptrack gratis ved bruk av egen sykkel. Vi tilbyr sykkelutleie for dem som måtte ønske det.

Vi har også to flerbruksbygninger og en kiosk som serverer mat, snacks og drikke.

Klassetrinn

Klassetur til TrollAktiv passer spesielt godt for skolegrupper fra ungdomsskole og videregående nivå. Klasseturen kan også passe for de eldste klassetrinnene på barneskolen, som for eksempel 5.-7. klasse. Vi har stor mulighet for å tilrettelegge klasseturen for dere, slik at dere får en best mulig opplevelse! Vi har 27 års erfaring som ledende leverandør for nettopp slike ungdomsgrupper.

Vi vet at mange planlegger å markere slutten på grunnskolen med en klassetur i 10. klasse. Et besøk til TrollAktiv er midt i blinken – og gir elevene en minnerik avslutning på skolegangen!

Merk: Noen av gruppeaktivitetene krever at elevene er over 120 cm høye, og passer derfor ikke for de yngste alderstrinnene på barneskolen. Dette gjelder blant annet rafting og klatrepark. Informasjon om dette finnes under hver enkelt aktivitet.

Læring i fokus

Vårt mål er å tilby kvalitetsopplevelser og skape varige minner for elevene. Hos oss skal elevene ha det moro – men de skal også oppleve mestring og lære underveis!

Vi legger til rette for:

 • Gruppeaktiviteter som utvikler teamarbeid og ferdigheter innen problemløsning
 • Natur- og miljølæring ved å tilbringe tid i et ideelt utendørs læringsmiljø
 • Fokus på opplæringsmål innen flora, fauna og økosystemer mens elevene deltar på aktiviteter
 • Økt selvtillit gjennom å løse oppgaver sammen med andre
 • Utprøving av nye ferdigheter og utviding av individuelle grenser i et trygt miljø
 • Utvikling av kommunikasjonsferdigheer, gjensidig tillit og respekt mellom klassekamerater
 • Trening på språkferdigheter ved å lytte og snakke med vårt internasjonale personale på engelsk
 • Delte opplevelser og varige minner!

Beliggenhet og veibeskrivelse

TrollAktiv ligger sentralt på Sørlandet, 5 km fra Evje i naturskjønne Setesdalen. Du finner oss omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Adresse: Syrtveit 4, 4735 Evje.

Se veibeskrivelse i Google Maps

Reise og transport

Vi får besøk av klasser og skoler fra hele landet. Det finnes mange måter å komme seg til TrollAktiv på. Noen benytter rutebuss, andre leier buss, mens enkelte foretrekker å kjøre bil.

Vi har lang erfaring med planlegging av reiser til TrollAktiv, og hjelper dere gjerne med å finne den beste reiseruten og transportmåten.

Les mer om reisen til TrollAktiv

Planlegg kjørerute i Google Maps

SIKKERHET PÅ KLASSETUREN

Sikkerhet har alltid vært et viktig tema hos TrollAktiv. På klasseturene bor elevene trygt og godt på senterets område, og aktivitetene utføres sammen med profesjonelle instruktører. Vi legger til rette for at dere skal ha en trygg og god opplevelse når dere besøker oss.

Hos TrollAktiv har vi gode og tydelige sikkerhetsrutiner, samt en egen skoletur-sone med alt du trenger å vite om klasseturen.

Tilbakemelding fra klasseturer

Hilde
Les mer
Vi har hatt en super dag hos dere idag. Raftingen var skikkelig gøy. Det er en super gjeng med instruktører som skaper god stemning, vi hadde Sam og han første oss trygt gjennom sikkerhetsrutiner og trygt nedover elva. Stedet kan virkelig anbefales👍☺️. Takk for en fin dag.
KirkensungdomsprosjektBente
Les mer
Hei du.. var på troll aktiv med en gruppe i dag! Fantastisk plass, og med helt utrolig flinke ledere 👏👏 ble veldig imponert! Gruppa som kommer på torsdag her mellom 14-16 som skal rafte. Håper alle 16 tørr, men det gjenstår å se😅 Vi sees😊
Tunballen skoleMarianne
Les mer
Hei Vi på vegne av 7.klasse Tunballen skole takke for et fint opphold i forrige uke.Alle koste seg,både voksne og ungdommene.Fin ny hytte til lederne falt også i smak.Lurt med den fine utsikten fra stuen til alle småhyttene😁
Fagerholt SkoleSussane
Les mer
Fagerholdt skole klasse 7b hadde en fantastisk opplevelse hos dere forrige søndag. Makan til proff opplegg. Instruktørene var så vennlige, inkluderende, imøtekommende, hjelpsomme at vi garantert kommer tilbake. Vi sprer budskapet til hele kr sand og heier på dere. Hun jenta med klatreutstyr med langt blondt hår ble veldig spesiell for oss. Hun brukte godt over 30 min på å få et barn som var skrekkslagen i tretoppen ned i sikkerhet på bakken. Hennes tålmodighet og varme gjorde slik at eleven klarte å klatre tilbake og hadde et smil rundt munnen når hun var nede på bakken. Skulle ønske jeg husket alle navnene på de kjekke engelskmennene og han fine svensken. De var alle like gode som nugatti på ei loffskive. Du må holde på de. Vi kvinner i reisekommiteen er helt enig i dette. 😂
Previous
Next