Olavsbu

Vi lytter nøye til våre kunders tilbakemeldinger. Hvert år reinvesterer vi kapitalen tilbake til anleggene for å sikre at vi forbedrer og gjør TrollAktiv enda mer kunde og brukervennlig.

Trollaktiv har derfor utviklet seg til et multifunksjonelt aktivitetssenteret. Siden 2010 har vi bygget to overbygg/ rekreasjon bygninger for å gi skygge fra sol og regn, vi har to nye store bygninger, Trollstua og Olavsbu som erstatter selskapslavvoene i tillegg til nytt sanitæranlegg.  Nå i vinter skal vi oppgraderer vår hovedkjøkken til et moderne og velfungerende knutepunkt for all vår catering.
    1. Olavsbu

      Olavsbu er det nyeste tilskuddet på Trollaktiv. Denne bygningen ble bygget for å erstatte en stor lavvo og har blitt designet med de samme egenskapene. Det er en stor åpen peis i midten av bygningen som er svært effektivt for varme i de kjøligere tider av året.

      Olavsbu kan romme opptil 60-70 personer og er ideell for firmaer som vil holde møter/konferanser og har alt nødvendig utstyr. Det er en spesialbygd serveringsområde for måltider, Olavsbu er ofte brukt for grupper å spise middag, frokost, lunsj eller en koselig grillaften.