TrollAktiv Klatrepark (120cm +)

Kommer 7. juli 2018

 • Evje Klatrepark hos TrollAktiv er en helt ny, spennende og moderne klatrepark.

  Booking Online

  I 2018 har TrollAktiv utviklet et spennende nytt produkt som er ideell for både voksne og barn. En spennende aktivitet, høyt oppe i trærne i parken hos TrollAktiv. Evje Klatrepark har benyttet et moderne kontinuerlig sikkerhetssystem, dette betyr at når barna er klippet på, vil de være trygge gjennom hele deres eventyrreise i tretoppene. Klatreparken består av fem ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. For alle barn over 120 cm kan vi tilby tre ruter. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert zipliner, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter. Alt bygget opp i trærne hos TrollAktiv.

  Evje Klatrepark har tre ruter for barn over 120cm og totalt fem for alle over 140 cm. Aktiviteten er populær for  skoleklasser, familie og ungdomsgrupper. Parken er åpen daglig om sommeren og tilgjengelig for både grupper og individuelle. Turer til klatreparken kan kombineres med Familie Rafting eller andre spennende aktiviteter som TrollAktiv tilbyr. Lunsj eller middag kan bookes av grupper for å feire din opplevelse i Evje Klatrepark. TrollAktiv har gratis parkering, kiosk og sanitæranlegg på området.

  Online bestilling er tilgjengelig for Evje Klatrepark. Eller foretrekker du at vi bestiller for deg?  Kontakt TrollAktiv i dag.

  Hvor lenge?

  1 time.

  Når?

  April, mai, juni, september og oktober: Åpen hver helg 11: 00-16: 00
  Juli og august er parken åpen hver dag mellom kl. 11.00-16.00.
  Bedrifter og grupper kan bestille kveldsturer (minimum 5 pers)

  Kan jeg prøve Evje Klatrepark?

  120cm + (Hvis du er over 140cm + bok klatring park voksne)

  Hva får jeg?

  Full kroppssele
  Hjelm

  Hva må jeg ta med?

  Jogging sko
  Husk hår-strikk om du har langt hår.

  Bestill TrollAktivs eventyr i Evje.

  Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

  Booking Online