Sport Simulator

Sport Simulator

Etter en travel dag med spennende aktiviteter kan vi nå tilby multisport simulator. Ideell kveldsaktivitet sammen med venner og familie.
Over 10 forskjellige sportsgrener å velge mellom samt et utvalg av verdens beste golfbaner.

Perfekt for bursdager, ungdoms og firmagrupper.

Velg sportsgren:
 
  • Bowling
  • Golf
  • Fotball
  • Kanonball
  • Skyting
  • Tennis m.m.
 
Sportssimulatoren leies ut på timebasis.
 
Hvordan virker det?
Simulatoren har projektorer og kameraer som sporer teknikken din. Simulatoren har ballsporingsteknologi og kan analysere teknikken din for tilbakemelding. 

Snøskred kurs

Snøskred kurs

TrollAktiv arrangerer skredkurs for både grupper og enkeltpersoner som ønsker å lære og forstå snøskredets komplekse og underfulle adferd. Kurset er ideelt for alle som ferdes i vinterfjellet på ski, truger eller motorisert kjøretøy som for eksempel snøscooter.

Vi holder praktiske kurs der deltakeren lærer å bruke sikkerhetsutstyret som er viktig for å opprettholde sikkerheten i et rasfarlig område. I tillegg er det vel så viktig å lærer hvordan man kan oppdage faresignalene og forstå hvilke mekanismer som oppstår når et skred utløses. Vi vil også lære deg hvordan du organiserer og søker etter skredtatte. Hvis det er enklere for dere kursdeltagere så kan vi kjøre kurset i deres lokale område. Dette forutsetter at det er nok snø og et egnet terreng vi kan trene i. Kursene våre ledes av kvalifiserte og erfarne friluftsfolk.
Pris:
Dags kurs (6t) Kr 1000, – pr pers.
Halvdagskurs (3t) Kr 500, – pr pers.
* Maks 10 pers pr instruktør.

Varighet:
Halv- eller heldags kurs.

Ta med deg:
Dagssekk, matpakke, varm drikke, vind/vanntette ytterbekledning, ullundertøy, dunjakke, lue. votter/hansker, reserve lue/votter. Solbriller, goggles, kart og kompass. Ski, skisko og staver. Ta med truger om har.  

Utstyr vi tilbyr:
Skredredningsutstyr (sender/mottaker, søkestang og spade) Vindskjerm og førstehjelpsutstyr.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

TrollBakken

TROLLBAKKEN

Trollbakken skal bli en arena hvor små og store kan prøve mange actionfylte aktiviteter både sommer og vinter. Skihopping, aking, skøyter sykling or mer.

Et godt tips til familiedag når dere bor hos TrollAktiv er å ta turen til Trollbakken. Der har de en spennende akebakke som er ca 130m lang hvor et skiband tar deg opp til toppen igjen. En perfekt plass å tilbringe dagen sammen med familien og det beste av alt er at det er helt gratis.

Facebook: https://www.facebook.com/trollbakkenevje

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Pil og Bue Park

Pil og Bue Park

TrollAktiv har en fantastisk pil og bue park, omringet av store og majestetiske furu og bjørketrær.

Vi har over 20 forskjellige “3D dyrearter ” av stivt skum (hjort, ulv, gaupe, bjørn, rev…) I tillegg har vi skumfigurer som er til treningsformål på hver stasjon.
 
Denne aktiviteten er en morsom konkurranse preget aktivitet som passer for hele familien, grupper eller barnebursdag. Det er lagt opp til forskjellige mål for voksne og barn. Familier kan leie utstyr på stedet.


Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Trugetur

Trugetur

Trugeturer kombinert med aktiviteter som Laser tag eller Pil og bue er en litt annerledes men utrolig morsom måte å boltre seg i snøen på.

TrollAktiv tilbyr aktiviteter som Pil og bue, Paintball og Lazer Tag med truger. I tillegg har vi utleie av truger og guidede trugeturer. Kom til TrollAktiv der opplevelsene og utfordringene er utendørs i ren og frisk natur.
 
Pil og bue med truger:  Denne morsomme aktiviteten inkluderer også navigering rundt Pil og bueparken. En typisk teambuildings aktivitet inspirert av konkurranse mellom kolleger eller familiemedlemmer.
 
Guidede Trugeturer: Vi tilbyr guidede trugeturer i lett terreng i området rundt Evje eller litt mer variert terreng lenger nord i Setesdal. Disse turene har en varighet på 3 timer til flerdagsturer med overnatting.
 
Orientering: Lær å navigere med kart og kompass og samtidig ha det gøy. 
 
Laser Tag / Paintball: Vintergøy med en «pistol», vi legger til en ny dimensjon til to av våre mest populære sommeraktiviteter. Prøv Paintball/Laser tag i snøen!
 
Sesong: Januar – mars.
 
* Væravhengig: Det krevers et godt snønivå for å tilby et godt produkt.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Paintball Vinter

PAINTBALL

Paintball er et fartsfylt og artig spill hvor det er viktig med samarbeid for at oppdraget skal fullføres og lykkes.

Vi bruker merke Tippmann, som er et annerkjent merke, samt komprimert luft som tilsammen utgjør et pålitelig og solid produkt. TrollAktiv tilbyr et stort skogsområde hvor grupper kan kjempe sine kamper for flagget. Muligheten til å få med deg blåmerker på kjøpet er absolutt til stede. Passer for grupper fra 4 personer +

Laser Tag Vinter

laser tag

Laser Tag er en artig og taktisk lagopplevelse.

Vi har opptil flere forskjellige typer spill hvor man får kjørt seg både på strategi og taktikk.  Vi fokuserer på handling i et trygt og morsomt miljø som passer for firma, skoleklasse, familiemoro og barnebursdager. 

Ny og modern utstyr fra Battle Company 2020

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Evje Klatrepark Vinter

Klatrepark

Evje Klatrepark, en morsom og utfordrende klatrepark bare 1 time fra Kristiansand og 5 minutter nord fra Evje.

En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne. Evje Klatrepark  Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt og er ideelt for både store og små.

TrollAktiv har Klatreparker i Arendal og Evje. Klatreparkene benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien.

Lyst til å gjøre noe gøy sammen med andre?

Klatreparkene består av klatreløyper i trær med utfordrende hindre. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner gjennom tretoppene.

Lure du på veien til Klatreparkene?

Kart til Evje Klatrepark (TrollAktiv)

Kart til Arendal Klatrepark (TrollPark Hove)

Randonee

Randonee Topptur

Randonee/topptur med TrollAktiv.

På våre Randonee/toppturer må du ta med eget skiutstyr. Vi har erfarne og kvalifiserte guider som vil planlegge og lede turen slik at den tilpasses snø og værforhold. For det meste bruker vi området i Valle i Setesdal, her er høydeforskjeller fra 600 til 1000m. Turer kan derfor variere i lengde fra halv til en hel dag, avhengig av trenings- og ambisjonsnivå. De høyeste toppene er opp mot 1300 moh og dalbunnen ligger på ca 300 moh.
 
Overnatting og matservering er tilgjengelig for grupper som planlegger flerdagsturer, da på en fjellhytte eller et lokalt hotell. Vi konsentrerer oss om grunnleggende ski ferdigheter for off-piste touring i brattere terreng. Det er sterkt fokus på skredsikkerhet og skiteknikk i til dels bratte nedfarter.  
 
Pris: 1 instruktør heldags: kr. 5000,- / 1 instruktør halvdags: kr. 3500,-
*Maks 6 pers pr instruktør
 
Varighet: En eller fleredagsturer.
 
Ta med: Ryggsekk, nistepakke, varm drikke, vind og vanntette ytterklær, dunjakke, varmt mellomlag, ull innerst. Lue og hansker.
 
Utstyr som følger med: Skredutstyr. Instruktørene er ansvarlig for førstehjelpsutstyr og vindsekk. TrollAktiv har et utvalg av skredsøkere til leie.
 
Tillegg: Skredkurs, kart og kompass kurs. Transport med minibuss kan ordnes for grupper.