Leirdueskyting (Laser)

Leirdueskyting (laser)

Leirdueskyting med laser er en gøy og moderat aktivitet for firmagrupper, familier og venner.

Teknologien gjør det mulig å se scoren live på scoreboard, som gir grupper som ønsker det mulighet for å utfordre hverandre, og konkurranseinstinktet vil kanskje vise seg?

Geværet som blir brukt er ombygde hagler, og det er ikke ekte ammunisjon, men utseende og vekten til en ekte en ekte hagle.

Vi kan lage varierte runder, med ulike scoring metoder. Hver runde vil vare i 15 minutter ca. Hele aktiviteten fra start til slutt tar ca. 1 time.

Du lærerå håndtere gevær og skyteteknikk.

Vi kan ha 5 deltakere som skyter samtidig, så maks 10 deltakere totalt sett for å unngå så mye venting.

Vi skyter på plastleire, som blir samlet inn og ryddet opp, og blir brukt om igjen, for å gjøre det så miljøvennlig som mulig.

Book aktiviteten online eller kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

Sport Simulator

Sportssimulator

Etter en travel dag med spennende aktiviteter kan vi nå tilby multisportsimulatoren. Med over ti sportsgrener, samt en av verdens beste golfbaner å velge mellom, skal det være noe for en hver.

Perfekt for bursdager, ungdoms - og firmagrupper, eller som kveldsaktivitet for familie og venner som vil teste ferdighetene og konkurranseinstinktet sitt!

Velg sportsgren:
 
  • Bowling
  • Golf
  • Fotball
  • Kanonball
  • Skyting
  • Tennis m.m.
 
Sportssimulatoren leies for en time. 
 
Hvordan virker det?
 
Simulatoren har projektorer og kameraer som sporer teknikken din, hvor du også får tilbakemelding. 

Snøskred kurs

Snøskred kurs

TrollAktiv arrangerer skredkurs for både grupper og enkeltpersoner som ønsker å lære og forstå snøskredets komplekse og underfulle adferd. Kurset er ideelt for alle som ferdes i vinterfjellet på ski, truger eller motorisert kjøretøy som for eksempel snøscooter.

Vi holder praktiske kurs der deltakeren lærer å bruke sikkerhetsutstyret som er viktig for å opprettholde sikkerheten i et rasfarlig område. I tillegg er det vel så viktig å lærer hvordan man kan oppdage faresignalene og forstå hvilke mekanismer som oppstår når et skred utløses. Vi vil også lære deg hvordan du organiserer og søker etter skredtatte. Hvis det er enklere for dere kursdeltagere så kan vi kjøre kurset i deres lokale område. Dette forutsetter at det er nok snø og et egnet terreng vi kan trene i. Kursene våre ledes av kvalifiserte og erfarne friluftsfolk.
Pris:
Dags kurs (6t) Kr 1000, – pr pers.
Halvdagskurs (3t) Kr 500, – pr pers.
* Maks 10 pers pr instruktør.

Varighet:
Halv- eller heldags kurs.

Ta med deg:
Dagssekk, matpakke, varm drikke, vind/vanntette ytterbekledning, ullundertøy, dunjakke, lue. votter/hansker, reserve lue/votter. Solbriller, goggles, kart og kompass. Ski, skisko og staver. Ta med truger om har.  

Utstyr vi tilbyr:
Skredredningsutstyr (sender/mottaker, søkestang og spade) Vindskjerm og førstehjelpsutstyr.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Laser leirdueskyting

Laser leirdueskyting

Hos TrollAktiv tilbyr vi nå leirdueskyting!

En aktivitet og type skyting som blir brukt til både mesterskapsskyting, og er en utbredt øvelse blant jegere for å finpusse sine ferdigheter! På TrollAktiv står ikke prestasjoner i sentrum – målet er å kun å det gøy og etter endt aktivitet forhåpentligvis har en god opplevelse av mestring og moro!

 

Leirdueskyting er skyting med haglgevær hvor en flyvende leirdue er målet, som kastes ut foran skytteren når skytteren er klar.

 

Dette er en perfekt utendørs aktivitet for familier eller grupper på inntil 10 personer – gråværsdag som finværsdag!

Hvor langt tid?

  • 1t

Hvor mange pers?

  • 10 pers

Pil og Bue Park

Pil og Bue Park

TrollAktiv har en fantastisk pil og bue park, omringet av store og majestetiske furu og bjørketrær.

Vi har over 20 forskjellige “3D dyrearter ” av stivt skum (hjort, ulv, gaupe, bjørn, rev…) I tillegg har vi skumfigurer som er til treningsformål på hver stasjon.
 
Denne aktiviteten er en morsom konkurranse preget aktivitet som passer for hele familien, grupper eller barnebursdag. Det er lagt opp til forskjellige mål for voksne og barn. Familier kan leie utstyr på stedet.


Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Trugetur

Trugetur

Trugeturer kombinert med aktiviteter som Laser tag eller Pil og bue er en litt annerledes men utrolig morsom måte å boltre seg i snøen på.

TrollAktiv tilbyr aktiviteter som Pil og bue, Paintball og Lazer Tag med truger. I tillegg har vi utleie av truger og guidede trugeturer. Kom til TrollAktiv der opplevelsene og utfordringene er utendørs i ren og frisk natur.
 
Pil og bue med truger:  Denne morsomme aktiviteten inkluderer også navigering rundt Pil og bueparken. En typisk teambuildings aktivitet inspirert av konkurranse mellom kolleger eller familiemedlemmer.
 
Guidede Trugeturer: Vi tilbyr guidede trugeturer i lett terreng i området rundt Evje eller litt mer variert terreng lenger nord i Setesdal. Disse turene har en varighet på 3 timer til flerdagsturer med overnatting.
 
Orientering: Lær å navigere med kart og kompass og samtidig ha det gøy. 
 
Laser Tag / Paintball: Vintergøy med en «pistol», vi legger til en ny dimensjon til to av våre mest populære sommeraktiviteter. Prøv Paintball/Laser tag i snøen!
 
Sesong: Januar – mars.
 
* Væravhengig: Det krevers et godt snønivå for å tilby et godt produkt.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Paintball Vinter

PAINTBALL

Paintball er et fartsfylt og artig spill hvor det er viktig med samarbeid for at oppdraget skal fullføres og lykkes.

Vi bruker merke Tippmann, som er et annerkjent merke, samt komprimert luft som tilsammen utgjør et pålitelig og solid produkt. TrollAktiv tilbyr et stort skogsområde hvor grupper kan kjempe sine kamper for flagget. Muligheten til å få med deg blåmerker på kjøpet er absolutt til stede. Passer for grupper fra 4 personer +

Laser Tag Vinter

laser tag

Laser Tag er en artig og taktisk lagopplevelse.

Vi har opptil flere forskjellige typer spill hvor man får kjørt seg både på strategi og taktikk.  Vi fokuserer på handling i et trygt og morsomt miljø som passer for firma, skoleklasse, familiemoro og barnebursdager. 

Ny og modern utstyr fra Battle Company 2020

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Evje Klatrepark Vinter

Klatrepark

Evje Klatrepark, en morsom og utfordrende klatrepark bare 1 time fra Kristiansand og 5 minutter nord fra Evje.

En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne. Evje Klatrepark  Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt og er ideelt for både store og små.

TrollAktiv har Klatreparker i Arendal og Evje. Klatreparkene benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien.

Lyst til å gjøre noe gøy sammen med andre?

Klatreparkene består av klatreløyper i trær med utfordrende hindre. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner gjennom tretoppene.

Lure du på veien til Klatreparkene?

Kart til Evje Klatrepark (TrollAktiv)

Kart til Arendal Klatrepark (TrollPark Hove)