Pil og Bue Park

Pil og Bue Park

TrollAktiv har en fantastisk pil og bue park, omringet av store og majestetiske furu og bjørketrær.

Vi har over 20 forskjellige “3D dyrearter ” av stivt skum (hjort, ulv, gaupe, bjørn, rev…) I tillegg har vi skumfigurer som er til treningsformål på hver stasjon.
 
Denne aktiviteten er en morsom konkurranse preget aktivitet som passer for hele familien, grupper eller barnebursdag. Det er lagt opp til forskjellige mål for voksne og barn. Familier kan leie utstyr på stedet.


Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Trugetur

Trugetur

Snow shoe trips combined with other activities such as laser tag or Archery Park is a fun way to enjoy the winter.

TrollAktiv offer; showshoe rental, guided trips and activities with snowshoes such as archery park, paintball and more. Experience a fun day out and enjoy the winter.

Snow shoe archery: This fun activity includes navigating around the Archery Park on snowshoes. This activity is great for team building and competition between colleagues or family members.

Guided snow shoe trips: We offer guided snowshoe trips in hills and forests around Evje or further north in Setesdal. These trips have a duration of 3 hours to multi day trips with accommodation.

Orienteering: Learn to navigate and have fun in the forest around our orienteering course with snowshoes or skis.

Laser Tag / Paintball: Winter fun with a gun, we add a new dimension to two of our most popular activities. Try Paintball / laser tag in the snow!

Season: January – March

*Weather dependent, requiring a good level of snow to offer a good product.

Contact us for booking or more information.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Paintball Vinter

PAINTBALL

Paintball er et fartsfylt og artig spill hvor det er viktig med samarbeid for at oppdraget skal fullføres og lykkes.

Vi bruker merke Tippmann, som er et annerkjent merke, samt komprimert luft som tilsammen utgjør et pålitelig og solid produkt. TrollAktiv tilbyr et stort skogsområde hvor grupper kan kjempe sine kamper for flagget. Muligheten til å få med deg blåmerker på kjøpet er absolutt til stede. Passer for grupper fra 4 personer +

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Evje Klatrepark Vinter

Klatrepark

Evje Klatrepark, en morsom og utfordrende klatrepark bare 1 time fra Kristiansand og 5 minutter nord fra Evje.

En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne. Evje Klatrepark  Dette gjør det hele veldig enkelt og trygt og er ideelt for både store og små.

TrollAktiv har Klatreparker i Arendal og Evje. Klatreparkene benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er sikret hele veien.

Lyst til å gjøre noe gøy sammen med andre?

Klatreparkene består av klatreløyper i trær med utfordrende hindre. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner gjennom tretoppene.

Lure du på veien til Klatreparkene?

Kart til Evje Klatrepark (TrollAktiv)

Kart til Arendal Klatrepark (TrollPark Hove)

Bestill Evje Klatrepark online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Randonee

Randonee Topptur

Randonee/topptur med TrollAktiv.

På våre Randonee/toppturer må du ta med eget skiutstyr. Vi har erfarne og kvalifiserte guider som vil planlegge og lede turen slik at den tilpasses snø og værforhold. For det meste bruker vi området i Valle i Setesdal, her er høydeforskjeller fra 600 til 1000m. Turer kan derfor variere i lengde fra halv til en hel dag, avhengig av trenings- og ambisjonsnivå. De høyeste toppene er opp mot 1300 moh og dalbunnen ligger på ca 300 moh.
 
Overnatting og matservering er tilgjengelig for grupper som planlegger flerdagsturer, da på en fjellhytte eller et lokalt hotell. Vi konsentrerer oss om grunnleggende ski ferdigheter for off-piste touring i brattere terreng. Det er sterkt fokus på skredsikkerhet og skiteknikk i til dels bratte nedfarter.  
 
Pris: 1 instruktør heldags: kr. 5000,- / 1 instruktør halvdags: kr. 3500,-
*Maks 6 pers pr instruktør
 
Varighet: En eller fleredagsturer.
 
Ta med: Ryggsekk, nistepakke, varm drikke, vind og vanntette ytterklær, dunjakke, varmt mellomlag, ull innerst. Lue og hansker.
 
Utstyr som følger med: Skredutstyr. Instruktørene er ansvarlig for førstehjelpsutstyr og vindsekk. TrollAktiv har et utvalg av skredsøkere til leie.
 
Tillegg: Skredkurs, kart og kompass kurs. Transport med minibuss kan ordnes for grupper.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

FJELLSKI

Fjellski Telemark

Fjelltur på Telemark ski med TrollAktiv.

Fra desember til mai er høyfjellet dekket av snø, utsikten er endeløs og opplevelsen er ubeskrivelig, den må rett og slett oppleves.
 
Vi har enorme områder å utforske på våre skiturer i sør Norges fjellheim.
 
Overnatting kan ordnes i fjellhytter, snøhull eller igloer. Erfarne og kvalifiserte instruktører leder turene i det spektakulære vinterlandskapet. Vi konsentrerer oss om å lære deg skiferdigheter på ski og har et spesielt fokus på Telemark-svingen. I tillegg vil vi oppmuntre deg til å lære å navigere med kart og kompass, gjenkjenne skredutsatte områder og lære deg hvordan du kan få øye på og være oppmerksom på det lokale dyrelivet.
 
Pris: 1 instruktør heldags: kr. 3000,- / 1 instruktør halvdags: kr. 2000,-
*Maks 10 pers pr instruktør
 
Varighet: En eller flere dagstur.
 
Ta med: 50l ryggsekk, nistepakke, varm drikke, vind og vanntette ytterklær, dunjakke, varmt mellomlag, ull innerst. Lue og hansker.
 
Utstyr som følger med: Ski, staver, skisko, skifeller, skismøring, skredutstyr. Instruktørene er ansvarlig for førstehjelpsutstyr og vindsekk.
 
Tillegg: Telemarkkurs på et lokalt skisenter.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Backcountry skiing

Nybegynner ski Høgås

Lær å gå på ski med TrollAktiv.

TrollAktiv har alt av utstyr som trengs for at både store og små grupper skal få en god skiopplevelse. Erfarne instruktører vil instruere og lede turene i lette og oppkjørte skiløyper i tillegg til at vi utfordrer oss utenfor løypene i et mer kupert terreng.
 
Overnatting og matservering er tilgjengelig for grupper som planlegger flerdagsturer. Vi konsentrerer oss om å lære deg det mest grunnleggende slik at du på egenhånd kan legge ut på skitur. Her står utfordringene og mestringsfølelsene i kø, sammen skal vi ha det gøy.
 
Pris: 1 instruktør heldags: kr. 3000,- / 1 instruktør halvdags: kr. 2000,-
*Maks 10 pers pr instruktør
 
Varighet: En eller flere dags turer.
 
Ta med: Liten ryggsekk, nistepakke, varm drikke, vind og vanntette ytterklær, varmt mellomlag, ull innerst. Lue og hansker.
 
Utstyr som følger med: Ski, staver, skisko, skifeller, skismøring, skredutstyr. Instruktørene er ansvarlig for førstehjelpsutstyr og vindsekk.
 
Tillegg: Skredkurs, isfiske, kart og kompass kurs, skiskyting.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Escaperoom

escaperoom

Escaperoom passer for alle aldre. Det er en teamutfordring med mange skjulte effekter og ledetråder som må settes sammen for å kunne løse gåtene som til slutt leder dere til nøkkelen.

Teamarbeid, effektivitet og oppmerksomhet på detaljer er viktig for å kunne løse oppgavene underveis. Passer fint for familier og vennegjenger fra 2 til 10 pers.

Dere har 60 minutter på dere til å finne nøkkelen. Klarer dere gåten innenfor tiden?

Normalt sett foregår det slik at vi låser døren da poenget for dere er å finne nøkkelen og låse opp innen 60 min. Skulle dere ønsker å gjennomføre uten låst dør er det bare å gi beskjed.

Spillet foregår i et stort rom med vinduer.
Hvis du skulle ønske å forlate spillet så er dette mulig når tid som helst.
Det vil alltid være en instruktør i naborommet klar til å gi dere hint om dere står fast.

Escaperoom er ideelt på en regnværsdag eller for grupper på jakt etter en ikke fysisk utfordring.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.