VIP Rafting

VIP Rafting

V.I.P Rafting er en spektakulær og actionfylt opplevelse i en av sommernorges varmeste elv.

Vi tilbyr V.I.P Rafting kl 09:00 alle dager unntatt lørdag

TrollAktiv rafter i elven Otra, som er en pristine, unik og mangfoldig elv. Den har mange spennende, utfordrende og morsomme fossestryk. 

Når vi tar med gjester i Otra, er det med spesialbygde, selvlensende gummibåter, utviklet spesielt for elv og foss. Vi kan ta maks 7 og minimum 4 personer pluss en guide i hver båt. Otra er en elv med forskjellige ruter tilpasset forskjellige nivåer.

Inkludert:

 • Alt utstyr: Våtdrakt,vindtett jakke, redningsvest, hjelm og våtsko.
 • Kaffe ved ankomst
 • Go Pro-snutter fra turen
 • 2 turer fra toppen av elva
 • Maks 2 båter fylt med action og ingen venting.

*Alle i gruppen må være over 140 cm.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Elvebrett Bølgesurfing

Elvebrett Bølgersurfing

Riverboard is an adrenaline full activity where you get to surf the river Otra on a bodyboard.

You will receive full safety briefing and training before the activity. This activity lasts 1.5 hours and is a perfect addition to a white water rafting trip.
 
Guaranteed wet activity for adventure seekers, Book online riverboarding.
 
Must be able to swim.
 
Minimum height: 140cm
 
Trip Length: 1.5 hours

Book online or contact TrollAktiv today.

Utleie

utleie kano

Utleie

Hos oss kan du leie utstyr og skape egne opplevelser på fjell og fjord.

Vi leier ut kano, mountainbike og elektirske One Wheel. One Wheel er som et snøbrett uten snø og er passer utmerket for adrenalinsøkere.
 
I tillegg leier vi ut  BMX og scootere til bruk på vår Pump Track bane.
 
Endelig har vi el-sykler tilgjengelig for utleie.
 
Vi har kart og lokal kunnskap.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Tre kamp

TRE KAMP

Aktiviteter og utfordringer i fellesskap, styrker samholdet.

Gjennom 3 ulike teambuilding aktiviteter skal det jobbes for å løse oppgavene. For å ha en sjangs til å lykkes må planlegging og utføring gjøres i samarbeid med ditt lag.  For noen kan dette være helt naturlig, for andre en utfordring, vi er alle ulike. Men at dette er både lærerikt, givende og gøy, det er alle enig i.

VELG TRE:

 • Sport simulator
 • One wheel
 • Ball gjennom takrenne
 • Kahoot

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

One Wheel

One Wheel

One wheel har nesten samme teknologi som en segway og er like kul som et snowboard. Med en god balanse vil du fort rase rundt banen og føle fremgangen for hver runde. Her er læring og mestringskurven på ditt lag.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Rafting i Evje – Bestill i dag fra kr. 500 | TrollAktiv

White water rafting evje TrollAktiv

Rafting

Bli med på en spektakulær og actionfylt opplevelse i en av sommernorges varmeste elver, Otra.

Rafting er den mest populære utendørsaktiviteten i Evje!

Rafting på Otra

Med TrollAktiv rafter du på elva Otra, som er en unik og mangfoldig elv. Den har mange spennende, utfordrende og morsomme fossestryk. Nå også med Nord-Europas første og beste elvesurfebølge!

Slik foregår raftingen

Når vi tar med gjester ut på Otra, er det med spesialbygde, selvlensende gummibåter utviklet spesielt for elv og foss. Vi padler nedover elva med opptil 8 personer pluss en instruktør i hver båt.

Velg familierafting eller actionfylt rafting

Vi tilbyr to typer turer: Actionfylt raftingtur (white water rafting) som passer for dem over 140 cm, og en roligere familierafting som passer for dem over 120 cm.

Hva er rafting?

Rafting er en populær aktivitet hvor man styrer en spesiallaget gummibåt (også kalt «raft») nedover en elv. Derfor kalles det også ofte elverafting. Som regel foregår rafting i gruppe, hvor man har med seg en profesjonell instruktør. Deltakerne er ikledd sikkerhetsutstyr som hjelm og flytevest, og samarbeider om å bruke åre for å padle og navigere båten på elva.

Rafting er en fartsfylt og moro utendørsaktivitet som kan tilpasses nivå og erfaring med ulike vanskelighetsgrader. Ofte utføres raftingen i elvestryk hvor vannet renner raskt og/eller bratt, såkalt «white water», noe som gir en actionfylt og spektakulær opplevelse. For yngre deltakere og for dem som ikke er like glad i action, kan man velge rafting i roligere deler av elva. Det gir en mer familievennlig raftingtur.

Høysesongen for rafting er mai til oktober måned, når mesteparten av brevannet i fjellene er smeltet og vannføringen i elva er stabil.

Når på året er det best å rafte?

For å få mest mulig ut av raftingturen, er det aller best å rafte på våren eller sommeren – fra mai til september/oktober. Snøsmelting fra fjellområdene rundt vil gi mer vann og sterkere strøm, noe som gjør raftingen mer spennende og utfordrende.

Skal du derimot rafte med barn, vil det lønne seg å rafte på sommeren, for eksempel i juli måned. Da har mesteparten av snøen smeltet gjennom våren, og elvestrøkene er roligere. Perfekt for å rafte med barna og familien!

Hvilken type rafting bør du velge?

Hos TrollAktiv tilbyr vi to typer turer. Begge turene er tilrettelagt for både nybegynnere og mer erfarne. Alle deltakere får nødvendig gjennomgang av sikkerhet og padleteknikk før vi drar ut på tur.

White water rafting er en actionfylt raftingtur hvor vi rafter på deler av elva der vannet renner raskt og bruser, såkalt «white water». Denne raftingturen passer for alle over 140 cm som er ute etter en fartsfylt og moro naturopplevelse hvor man får testet samarbeidsevnen og kjenne på sug i magen! Book white water rafting.

familierafting adventures Norway

Familierafting foregår på roligere deler av elva, og passer godt for de litt yngre, for dem som ikke ønsker like mye action eller for familier som har lyst til å prøve rafting sammen. Alle deltakere må være over 120 cm. Book familierafting.

Vær og rafting

I likhet med andre naturopplevelser, vil været kunne påvirke raftingopplevelsen. Hvis det er en tørr sommer med lite nedbør, vil elva kunne være forholdsvis rolig fordi det er lite vann i omløp. Ved våte somre med mye nedbør kan det bli stor vannføring i elva, noe som gir en mer utfordrende raftingopplevelse. SJEKK UT VÆR PÅ TROLLAKTIV

Blir det tatt bilder på turen?

I høysesong tilbyr vi leie av Go Pro-kamera og kjøp av bilder fra turen.

Raftingflåtene våre

Hos TrollAktiv bruker vi spesialbygde, selvlensende gummibåter utviklet spesielt for bruk i elv og foss. Raftingflåtene har plass til inntil 8 personer pluss guide i hver båt. Så langt det lar seg gjøre legger vi til rette for at personer i samme gruppe får sitte i samme flåte, ved å tilpasse antall personer i hver enkelt flåte.

Aldersgrense og høyde

Hos TrollAktiv har vi i utgangspunktet ikke aldersgrense på rafting, men benytter heller personens høyde som kriterium. Dette for å sørge for sikkerheten til deltakerne.

Over 140 cm høy = kan delta på alle raftingturer

120 – 140 cm høy = kan delta på familierafting

Barn under 120 cm kan ikke å delta på rafting, av hensyn til sikkerhet.

Sikkerhet

I likhet med andre naturopplevelser vil rafting kunne involvere en viss risiko. Det er sterke krefter i sving i en elv, og faktorer som vannstand, årstid og vær vil kunne endre forholdene i elva. Derfor er det viktig at man har med seg en erfaren instruktør som kan føre båten på en trygg måte og som kjenner elva og elvestrykene godt.

Hos TrollAktiv følger vi moderne, norske sikkerhetsstandarder og har instruktører med lang erfaring. Derfor kan du være sikker på at det er så trygt som overhodet mulig å rafte med oss. Det er ingen grunn til å være redd for å prøve rafting!

Sikkerhetsutstyr

Når du deltar på rafting, får du utdelt CE-godkjent redningsvest. CE-merkingen betyr at redningsvesten oppfyller sikkerhetskravene fra myndighetene. Du får også utlevert sikkerhetsutstyr som våtdrakt, hjelm og vann- og vindtett jakke. Til sammen sørger utstyret for at du er godt sikret før vi drar ut på raftingturen, og det er viktig at alle deltakere benytter utstyret under hele turen.

Sikkerhetsorientering før raftingtur

Før vi går ombord i raftingflåten, får alle som skal delta en orientering i sikkerhet av vår instruktør. Her går vi gjennom ulike momenter for å sikre at alle som deltar er trygge. Det er viktig at alle deltakere følger instruksjonene som blir gitt.

Padleteknikk

I rafting benytter man årer for å navigere raftingflåten nedover elva. Alle i båten samarbeider om å styre raften, og derfor kan man tenke på rafting som en slags lagsport hvor alle får prøve seg. Før gruppen drar ut på elva, gir vår instruktør en gjennomgang av sikkerhetsutstyr og grunnleggende padleteknikk. Slik sørger vi for at alle har et godt grunnlag for padleteknikken før de drar ut i båten. Det er ikke nødvendig å ha erfaring fra før når du skal deltar på raftingtur med oss, og nybegynnere vil få like stor glede av turen som de mer erfarne!

Høydepunktet Syrtveitsfossen

Høydepunktet for våre raftingturer er Syrtveitsfossen! Fossen har en fallhøyde på 8,5 meter og er både et vakkert syn og et populært turmål. Fossen ble tidligere brukt til tømmerfløting, og det ble i den tid bygget store moloer for å lede tømmeret ned de viltre fossestrykene. Dette gjør elvestrekket perfekt for rafting. Se det for deg: Enorme vannmasser, action og sug i magen!

Otra elv rafting

Rafting på elva Otra

Med oss i TrollAktiv padler du på Otra, som er den største elva på Sørlandet. Med sine 245 km renner den hele veien fra Setesdalsheiene i Bykle kommune ned til Kristiansand, hvor den treffer havet. Elva er Norges syvende lengste vassdrag, og byr på mange varierte og spennende utfordringer for rafting.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Pil og Bue Park

Pil og Bue Park

TrollAktiv har en fantastisk pil og bue park, omringet av store og majestetiske furu og bjørketrær.

Vi har over 20 forskjellige “3D dyrearter ” av stivt skum (hjort, ulv, gaupe, bjørn, rev…) I tillegg har vi skumfigurer som er til treningsformål på hver stasjon.
 
Denne aktiviteten er en morsom konkurranse preget aktivitet som passer for hele familien, grupper eller barnebursdag. Det er lagt opp til forskjellige mål for voksne og barn. Familier kan leie utstyr på stedet.

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Laser Tag

laser tag

laser tag

Laser Tag er en artig og taktisk lagopplevelse.

Vi har opptil flere forskjellige typer spill hvor man får kjørt seg både på strategi og taktikk.  Vi fokuserer på handling i et trygt og morsomt miljø som passer for firma, skoleklasse, familiemoro og barnebursdager. 

Ny og modern utstyr fra Battle Company 2020

Bestill online eller kontakt TrollAktiv i dag.

Evje Klatrepark

evje klatrepark

Evje Klatrepark

Evje Klatrepark er en morsom og utfordrende klatrepark bare 1 time fra Kristiansand og Arendal.

Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre lufting zip-liner mellom tretoppene. Garantert moro for både store og små!

Hos Evje Klatrepark finner du et bredt utvalg klatreløyper og spennende utfordringer. Vi benytter topp moderne sikkerhetssystemer og kan love deg en trygg og morsom opplevelse i høyden.

Klatreparken holder åpent hele året, og tilbyr klatring for enkeltpersoner og grupper. Du finner oss 5 km nord for Evje, omtrent en time fra Kristiansand og Arendal.

Pris klatrepark 120cm billett

Pris kr 250 hvis du er 120 – 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Pris klatrepark 140cm billett

Pris kr 350 hvis du er over 140 cm høy

Spar kr 30 per person ved å booke klatring på nett!

Klatreløypene på Evje

Klatreparken på Evje tilbyr spennende klatreløyper for store og små. I klatreløypene møter du ulike utfordringer og hindre høyt oppe mellom tretoppen.

Løypene er plassert i trær og stolper med ulike hindre og utfordringer mellom hver post. Du bør forberede deg på å både klatre, huske, balansere og kjøre zip-line!

Name
Elements
Ziplines
Length
Draugen
12
3
194m
ALV
12
3
169m
Troll
13
5
213m
Nøkkel
10
1 + FREEFALL
136m
Huldra
11
4 + FREEFALL
296m

Hvor lenge klatrer man?

Klatreløypene legger til rette for mye moro! De fleste gjestene våre klatrer i rundt 2-3 timer for å komme seg gjennom alle løypene og utfordringene.

Hva må jeg ta med selv?

Alle besøkende oppfordres til å ta med:

 • Gode joggesko (sandaler tillates ikke)
 • Komfortabelt tøy
 • Hårstrikk hvis du har langt hår

Utover dette trenger du ikke å ta med eget utstyr. Alle besøkende får utlevert

Ingen krav til klatreerfaring

Et besøk i Evje Klatrepark byr på aktiviteter og morsomme utfordringer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Du trenger ikke å ha klatreerfaring fra før – moro blir det uansett!

Alle deltakere får sikkerhetsopplæring og praktisk gjennomgang før klatringen starter, slik at du er godt forberedt uansett om du har erfaring fra før eller ei.

Mat og drikke i klatreparken

Har du høydeskrekk?

Mange synes det kan være ekkelt med høyder. Visste du at klatring i klatrepark være et godt sted å begynne for å kurere høydeskrekken?

Når du besøker oss, får du aller først en grundig gjennomgang av sikkerhetsutstyret og hvordan hver enkelt del fungerer. Vi viser deg hvordan utstyret er festet, slik at du blir trygg på at klatringen er sikker og at du er godt festet.

Når du er ferdig med opplæringen prøver du først treningsløypen, som ligger lavt over bakken. Denne treningsløypen må bestås av alle som skal klatre i klatreparken. I treningsløypen får du testet ut utstyret og klatringen i praksis, og kan prøve deg frem før du skal opp i høyden.

Vi hjelper deg gjerne med tips og triks som gjør klatringen litt mindre skummel. Vi viser deg teknikker og gir deg litt ekstra støtte og oppfølging hvis du ønsker det.

Vi har god erfaring med at klatring i trygge omgivelser i klatrepark kan være et stort steg på veien mot å kurere høydeskrekk!

Sikkerhet i klatreparken

Vi i TrollAktiv tar sikkerhet på alvor, og sørger for at ditt besøk i klatreparken er så trygt som overhodet mulig.

Klatreparken i Evje benytter et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem som gjør at du er trygt sikret hele veien. Du får utdelt sikkerhetsutstyr som skal brukes så lenge du deltar, og du er hele tiden festet med sikkerhetssele til vaier.

Alle våre instruktører har gyldig førstehjelpskurs, og vi har utstyr og personell for å håndtere alle små ting som kan skje. Du kan være trygg på at du får den beste hjelpen hvis et uhell skulle være ute.

Klatreparken blir årlig inspisert av en uavhengig ERCA-inspektør og Statens jernbanetilsyn.

Les mer om sikkerhet hos TrollAktiv

Klatrepark sikkerhetsbriefing

Sikkerhetsutstyr

Alle som klatrer i Evje Klatrepark må benytte sikkerhetsutstyret som deles ut.

Du får utdelt:

 • Full kropp klatresele 
 • Hjelm. Størrelse fra 48cm – 60cm  Edelrid Ultralight (CE Godkjent)
 • Karabinkrok som holder deg kontinuerlig tilkoblet vaieren
 • Trinse for zipline. Kong Evo (CE Godkjent)

Til sammen sørger utstyret for at du er godt sikret og helt trygg gjennom besøket i klatreparken.

Egenerklæring

Les mer om egenerklæring og vikår og betingelser her

Klatreparken og koronavirus

Evje Klatrepark holder etter planen åpent etter gjeldende åpningstider. Vi følger nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og retter oss etter anbefalingene fra helsemyndighetene.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å følge gjeldene retningslinjer om avstand og være nøye med håndvask, håndsprit og hygiene.

Gjester som viser symptomer på sykdom eller har vært i utlandet den siste tiden vil ikke få anledning til å besøke Evje Klatrepark.

Les mer om smittevern hos TrollAktiv

Bestill Evje Klatrepark online eller kontakt TrollAktiv i dag.